LABDARÚGÁS – Kevés az esély Luis Fabiano leigazolására

Úgy tűnik, az AC Milan nem tud megegyezni a Sevillával Luis Fabiano “vételáráról”, így nagyon valószínű, hogy a brazil csatár Spanyolországban marad. A hírek szerint a spanyolok 20 millió eurót akarnak a támadóért, de az olaszok csak 14 milliót hajlandóak érte kifizetni.

“Pesszimista vagyok az üggyel kapcsolatban” – mondta Fabiano ügynöke, Jose Fuentes a calciomercato.it nevű internetes oldalnak. “A Milan 14 millió eurót ajánlott, de ez a pénz nem elég ahhoz, hogy egy brazil válogatott játékost vegyen egy csapat. A Sevilla ennyiért nem adja el kliensemet, és minden oka megvan erre” – jelentette ki a szakember.

“Megvárjuk, hogy az olaszok előállnak-e egy új ajánlattal, de ha nem, akkor egyértelmű, hogy nem igazán akarják leigazolni Luis Fabianót” – magyarázta Fuentes. “Nem mérgesek vagyunk, hanem csalódottak. Az élet megy tovább, de ügyfelem nagyon szeretett volna a Milanban játszani. A milanói klub kijelentette, hogy őt akarják, Luis is tele kürtölte a sajtót, hogy Milanóban akar játszani, de ez valószínűleg nem fog megtörténni, mert a klub nem hajlandó többet fizetni érte” – mondta a szakember.

“Múlt héten még bizakodtam, most már azonban nem. A véleményem szerint 20 millió euró lenne a megfelelő ár Luis Fabianóért. Nem azt mondom, hogy az én véleményem a mérvadó, de ahogy elnézem az átigazolási piacot, ez az ár tűnik ésszerűnek” – fejezte be mondandóját az ügynök.

Olasz sajtóhírek szerint, ha a piros-feketék nem tudják leigazolni Fabianót, akkor az AS Roma csatára, Mirko Vucsinics lehet a következő jelölt.