LABDARÚGÁS – Felipe Melót az Arsenál vinné

Az Arsenal az egyetlen csapat, amely ajánlatot tett a Fiorentina brazil klasszisáért, Felipe Melóért – olvasható a firenzei klub hivatalos honlapján. Úgy néz ki, hogy a lilák hajlandóak megválni a védekező középpályástól, ha az “ágyúsok” az üzlet keretén belül átadják Emmanuel Ebouét a Fiorentinának.

A Sky Sport Italia szombaton azt írta, hogy a Juventus megállapodott Felipe Melo ügynökével, és jövő kedden a “zebrák vezetői” találkoznak a firenzei alakulat elöljáróival, hogy megkössék az üzletet. A Fiorentina azonban később egy közleményt tett fel honlapjára, amelyben az átigazolási ügyeket intéző Pantaleo Corvino tisztázta a dolgokat.

Corvino állításai szerint az Arsenal az egyetlen csapat, amely ajánlatott tett a brazil játékosért, akinek 25 millió euró az ára, és a Fiorentina hajlandó is belemenni az üzletbe, ha cserébe megkapja a londoni együttestől Emmanuel Ebuét.

“Az Arsenal az egyetlen csapat, amely közel került Felipe Melo leigazolásához” – olvasható a klub hivatalos honlapján. “A Fiorentina hajlandó lecsökkenteni a brazil játékos vételárát, ha cserébe magkapja Emmanuel Ebuét” – folytatódik a közlemény.