LABDARÚGÁS – Cristiano Ronaldo paparazzóra támadt, megsérült egy 17 éves lány

Megsebesített egy 17 éves lányt Cristiano Ronaldo, amikor múlt hétvégén berúgta egy paparazzo autójának az üvegét Lisszabonban – adta hírül a Daily Telegraph nevű brit napilap internetes oldala. A Real Madrid újdonsült szerzeménye azon kapta fel a vizet, hogy a szabadúszó fotós autójával követte őt, és fényképeket készített róla, míg a mellette ülő 17 éves lány videózott.

A lány az üvegszilánkok okozta vágásoktól sérült meg, amelyeket a kórházban elláttak. A tinédzser ezután feljelentést tett Ronaldo ellen, és a hatóságok nyomozást indítottak az ügyben. A lány azt mondta a rendőröknek, azért videózta a portugál klasszist, mert nagy rajongója, de a helyi média értesülései szerint egy paparazzo autójából filmezte a sztárt.

Az incidens vasárnap este kilenc óra körül történt Lisszabonban, ahová Ronaldo azért érkezett, hogy kipihenje magát, mielőtt Madridba repül és hivatalosan is bemutatják a Real szurkolóinak. A szélső éppen Elton John koncertjére tartott édesanyjával, Dolores-szel, valamint két testvérével, Citával és Elmával, amikor meglátta, hogy egy autóból filmezik őket.

A klasszis kipattant a 200 ezer fontot érő Ferrari 599 GTB Fioranójából és elkezdte rugdosni a jármű anyósülés felöli ablakát, ahol a lány ült. A sajtó értesüléseit a rendőrség nem kívánta sem megerősíteni, sem cáfolni. “Nem nyilatkozunk az ügyben. Nem erősíthetjük meg és nem is cáfolhatjuk a médiában megjelent híreket” – mondta a rendőrségi szóvivő.

Ronaldo menedzser cége, a Gestifute azonban közleményt adott ki a történtekről. “Cristiano Ronaldo a paparazzik csapdájának áldozata lett. Konfrontációba keveredett velük, mert zaklatták őt és az édesanyját” – áll a cég közleményében.