LABDARÚGÁS – Carlos Tevez: "Újra naggyá akarom tenni a manchester Cityt"

A Manchester City nemrégiben igazolt támadója, Carlos Tevez elárulta: minden vágya, hogy újra sikeressé tegye e nagymúltú alakulatot. Már hetek óta arról pletykáltak, hogy az argentin klasszis a Citybe igazol, és a hétvégén meg is kötötték az üzletet.

A Manchester Unitedből érkező csatár újra naggyá szeretné tenni a Cityt, és minél több trófeát szeretne nyerni az együttessel. “Az a célom, hogy segítsek a Citynek visszaszerezni a régi dicsőségét, hogy újra Európa egyik legjobb csapata legyen. És persze minél több trófeát szeretnék nyerni” – mondta Tevez a Sky Sports News-nak.

“A tulajdonosok és az edző világossá tette számomra a célkitűzéseket. Nagyon fontos döntést hoztam meg, amikor ide igazoltam, és kicsit furcsa érzés a másik manchesteri csapatban szerepelni” – magyarázta a klasszis. “Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy a Cityt Anglia egyik legnagyobb klubjává tegyem” – jelentette ki az argentin válogatott.

“De fontos megjegyezni, és csak egy vagyok a csapatban, a társaim segítségére is szükség lesz, ha címeket akarunk nyerni” – fogalmazott Tevez.

Tevez után egy újabb sztár érkezhet a “kisebbik” manchesteri alakulathoz: az Arsenal klasszisa, Emmanuel Adebayor. A hírek szerint a csatár 20 millió fontért költözhet át Londonból Manchesterbe.