LABDARÚGÁS – Böőr hamarosan játékra kész

Egy héten belül pályára léphet Böőr Zoltán a Győri ETO középpályása. A játékos több mint 1 évig volt sérült. Közben Debrecenből a Rába partjára igazolt, mérkőzésen azonban eddig még nem játszhatott.

“Nehéz időszakon vagyok túl hiszen nevelőegyesületem éppen a sérülésem miatt mondott le rólam, Győrben viszont szeretettel fogadtak amit most már szeretnék meghálálni” – mondta Böőr Zoltán a Független Hírügynökségnek.

A középpályás ezen a héten még az erőnléti edzővel végez külön gyakorlatokat, de a következő fordulóban akár pályára is léphet, immár zöld – fehérben. Debreceni születésűként és győri játékosként is nagyon szomorú vagyok, hogy nem mi rendezzük a 2012-es Európa-bajnokságot hiszen mindkét város a kontinensviadal helyszíneként szerepelt a magyar pályázatban – tette hozzá Böőr, akinek nagy szerepe lehet abban, hogy a győri csapat elkerülje a kiesést.

Az ETO jelenleg két pontra van a kieső Tatabányától, a hétvégén azonban javíthat a győri csapat, ugyanis hazai pályán fogadják a bajnokságban utolsó Vácot.