LABDARÚGÁS – Az amerikai szövetség elnöke szerint Beckhamet ellenségesen fogadhatják a szurkolók

Az Amerikai Labdarúgó Szövetség elnöke szerint ellenségesen fogadhatják a szurkolók visszatérésekor David Beckhamet a Los Angeles Galaxy középpályását. Beckhamet januárban adták kölcsön az AC Milannak, ahol egészen a szezon végéig játszott. Közben többször komolyan fölmerült, hogy végleg visszaigazol Európába.

Az amerikai bajnokság márciusban kezdődött, és sok drukker zokon vette, hogy az angol klasszis ahelyett, hogy visszament volna a tengerentúlra, inkább a piros-feketéknél maradt. Az amerikai szövetség elnöke szerint Beckham hatalmas sztár, de ennek ellenére sok kritikát fog kapni visszatérésekor.

“Ez elkerülhetetlen, de azt el kell ismerni, hogy egy remek játékos, egy igazi futball-ikon, aki sokat segíthet a Galaxynak” – mondta az Amerikai Labdarúgó Szövetség elnöke
a Bloomberg hírügynökségnek. “Hogy lesznek-e olyan szurkolók, akik hangot adnak nemtetszésüknek? Mindenképpen” – tette hozzá Sunil Gulati.

A hírek szerint Beckham már júliusban visszatér az együttesbe, amely legközelebb a New York Red Bulls-al találkozik majd.

A 34 éves szupersztárnak jót tett az olaszországi “kiruccanás”, hiszen visszatérhetett az angol válogatottba, amelyben kezdőként lépett pályára az Andorra elleni, legutóbbi világbajnoki selejtezőn.