LABDARÚGÁS – A Manchester United nem tett ajánlatot Agüeróért

A Manchester United nem tett hivatalos ajánlatot az Atletico Madrid csatáráért, Sergio Agüeróért – állítja a spanyol klub elnöke, Enrique Cerezo. Korábban arról szóltak a híradások, hogy a United több mint 30 millió fontot ajánlott az Atleticónak, de Cerezo szerint nem ez a helyzet.

A “vörös ördögök” mindenképpen meg szeretnék erősíteni csatársorukat, mivel Cristiano Ronaldo a Real Madridba szerződött, míg Carlos Teveznek lejárt a kölcsönszerződése, és nem sikerült vele megállapodni a folytatásról. A Manchester menedzsere, Sir Alex Ferguson éppen ezért szeretné leigazolni a fiatal argentint, de az eddigi hírekkel ellentétben az angol klub még nem tett ajánlatot érte.

Az Atletico elnöke, Enrique Cerezo legutóbbi nyilatkozatában kijelentette: mindenképpen meg szeretné tartani Agüerót és Diego Forlant is, aki iránt a Barcelona érdeklődik igen élénken. “A Manchester United nem tett semmilyen ajánlatot Sergio Agüeróért, de nem áll szándékunkban egy játékosunktól sem megválni” – mondta az elnök a Marca című spanyol sportnapilapnak. “Meg fogjuk tartani az összes játékosunkat, mert így vagyunk a legjobbak, és remek a csapategység” – tette hozzá Cerezo.

Agüero iránt több európai élcsapat is érdeklődik, ezért elég valószínű, hogy távozik a “kisebbik” madridi alakulattól, az elnök ragaszkodása ellenére is.