LABDARÚGÁS – A Manchester City védőjénél új influenzát diagnosztizáltak

A Manchester City védője, Micah Richards elkapta az új influenzát, ezért Cipruson ragadt – számolt be a The Sun című brit bulvárlap szombati kiadása. A 21 éves angol válogatott játékos vakációzás közben fertőződött meg, és elmondása szerint a hotelszobájában helyezték karanténba.

Az eredeti tervek szerint Richards szerdán repült volna haza Angliába, de most Ciprus dél-keleti részében ragadt egy ötcsillagos hotelben. A játékos reményei szerint vasárnap már hazatérhet.

“Először azt hittem, valamilyen légúti megbetegedésem van, vagy alkoholmérgezésem. Nagyon rosszul voltam, nem tudtam sem mozogni, sem pedig enni” – mondta Richards a Sunnak. “Amikor megmondták, hogy az új influenzát kaptam el, sok dolog végigfutott az agyamon. A hírekben azt látja az ember, hogy sokan meghalnak ettől a betegségtől” – magyarázta a hátvéd.

“Szerencsére a csapatom nagyon megértő volt. A játékostársaim viszont biztos megviccelnek majd. Szerintem orvosi maszkban fognak megjelenni az első edzésemen” – vélekedett a játékos. “Most, hogy én is elkaptam ezt a betegséget, biztos vagyok benne, hogy bárki elkaphatja, hiszen én nagyon egészségesen élek” – magyarázta Richards.

Cipruson májusban jelent meg az új influenza.Sporthírek