LABDARÚGÁS – A Liverpool megtriplázná Mascherano fizetését

A Liverpool hatalmas fizetésemeléssel akarja arra ösztönözni Javier Mascheranót, hogy ne fogadja el a Barcelona ajánlatát. A Daily Mail című brit napilap értesülései szerint a klasszis felesége nem boldog Angliában, ezért félő, hogy Mascherano a családi béke megőrzése érdekében elhagyja az Anfield Roadot.

Azért, hogy ezt megakadályozzák, a Liverpool vezetői új szerződést akarnak kínálni a 25 éves középpályásnak, amelyben háromszoros fizetést kínálnának az argentin klasszisnak. A múlt héten a klub menedzsere, Rafa Benitez azt mondta: nem tartaná fairnek, ha Mascherano és Xabi Alonso elhagyná a csapatot, mert sokkal tartoznak a Liverpoolnak.

“Akkor igazoltuk le Xabit, amikor senki sem ismerte. Két éve meghosszabbítottuk a szerződését, és akkor boldognak tűnt” – mondta a tréner a The Sun című brit napilapnak. “Mascheranóval is hasonló a helyzet, úgyhogy mindketten sokkal tartoznak a Liverpoolnak” – jelentette ki a spanyol szakember. “Mindkettejüket imádják a szurkolók, de a hűségükkel még tartoznak nekünk” – fogalmazott Benitez.

“Tisztázzunk valamit: gőzerővel készülünk a következő szezonra, és nem áll szándékunkban játékosokat eladni” – zárta le mondandóját az edző.