LABDARÚGÁS – A Liverpool Cambiassóval helyettesítené Xabi Alonsót vagy Mascheranót

Az argentin Cambiassót szerződtetné a Liverpool, ha elhagyná a csapatot Xabi Alonso vagy Javier Mascherano – értesültek a csütörtöki brit lapok.

A “vörösök” két játékosa iránt a Real Madrid és a Barcelona is élénken érdeklődik, és bár a ‘Pool nem akarja eladni egyiküket sem, minden eshetőségre felkészülnek, ezért néztek helyettes után. A Daily Mail nevű brit napilap információi szerint a Liverpool menedzsere, Rafa Benitez az olasz Interben játszó Cambiassót nevezete meg a tökéletes helyettesnek, ha Alonso vagy Mascherano elmenne.

Nem lesz könnyű dolga az angol együttesnek, ha tényleg az argentin középpályást akarják, mert ő az Inter vezetőedzőjének, Jose Mourinhónak az egyik kedvence, így igen jó ajánlattal kell előállniuk, ha azt akarják, hogy a kék-feketék egyáltalán elgondolkodjanak rajta.

Cambiasso 2004-es érkezése óta összesen 153-szor lépett pályára az Inter színeiben bajnoki meccsen. A klasszis előtte a Real Madridban játszott. A brit média szerint Cambiasso iránt a Manchester City is érdeklődik.