L. L. Junior angolos távozása

L. L. Junior angolos távozása
Becsapta a zenebarátokat a megbízhatónak hitt zenész. A beígért dedikálás elmaradt.

Megszokhattuk, hogy a zenészek a fellépést követően örömmel dedikálnak, beszélgetnek a rajongókkal. Ez így is van rendjén, hisz fontos a lemezvásárlókkal való kapcsolattartás. Úgy tűnik ez alól van kivétel. A kakukktojás nem mást, mint LL Junior, aki miatt kétszáznál is több tinilány távozott csalódottan a nyíregyházi fellépést követően.

A buli a meghirdetett 15 órás időponthoz képest fél órával később indult. Sebaj, ennyi késés még belefér, hisz Nyíregyháza messze van – legyintettek a türelmes rajongók, majd végighallgatták a hét dalt, sőt Junior biztatására még dalra is fakadtak.

„Néhány perc múlva színpad mellett dedikál LL Junior!” – jelentette be a műsorközlő a 38 perces hakni után. Ennek hatására több tucatnyian az aláírás helyszínére siettek, majd a húszpercnyi türelmes várakozás után látván, hogy oda biztosan nem érkezik meg, a sátor bejáratához igyekeztek, gondolván hátha ott lesz az aláírásosztás, de újabb húsz perc után rádöbbentek: a zenész már nincs a helyszínen. Az egyik lány még reménykedve belesett az öltözőbe, majd ő is megerősítette LL Junior angolos távozásának tényét.

„Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült aláírást szereznem. Nem gondoltam volna, hogy ennyire semmibe veszi a rajongóit. Csalódtam Juniorban.” – nyilatkozta szomorúan Brigitta, aki kedvence autogramjáért közel két órát várt, hiába.

Természetesen kíváncsiak lettünk volna LL Junior véleményére is, de a zenészt többszöri próbálkozás ellenére sem tudtuk telefonon elérni.

Forrás: www.zene.hu