Kvízlicit: titkon számítottak rá…

Kvízlicit
Kvízlicit
Budapest — Öregecske autójuk mellé érkezik a szerencsés párhoz a potom pénzért vett nyeremény Ford Fiesta.

Csernai Kornél és párja nem bízták a véletlenre, a véghajrában már két telefonról küldték a liciteket tartalmazó üzeneteket. Arra a kérdésre, hogy összesen mennyi SMS-t küldtek, annyit mondott Kornél: — Hát, biztos százezres tételű lesz a telefonszámlánk…

A játék hivatalos honlapja:
http://www.licitjatek.hu
De megérte, hiszen jutalomként egy több mint kétmillió forint értékű vadiúj Ford Fiestát vehetnek mindössze 2082 forintért.
— Titkon számítottunk rá, hogy nyerünk, mert folyamatosan nyomon követtük a híradásokat a licitek alakulásáról, s annak megfelelően próbáltunk taktikázni. Hogyan? Mindenhova küldtünk egy pár tétet 500 Ft alá és fölé, 1000—1500 forint fölé, s bejött a számításunk. A párom sikítozott, amikor felhívtak minket, hogy mi nyertük a licitjátékot, de az öröm mellett nekem egy hatalmas kő is leesett a szívemről, hogy nem dolgoztunk hiába.

Mint megtudtuk, menet közben nem híresztelték a családjuk és az ismerőseik körében, hogy mibe vágtak bele, utólag persze velük is megosztották a jó hírt.

A hűség gyümölcse

Kornél azt is elárulta, ennyire még nem mélyedtek el egyetlen játékban sem, de ebben láttak fantáziát. A játékról és a legkisebb egyéni licit változásáról egyébként a Hajdú Online egyik testvérportálján, a Borsod Online-on tájékozódtak, az első találkozás a Kvízlicittel pedig az Online Apró (http://onlineapro.hu) hírlevele jóvoltából történt. A most már Budapesten élő pár két éve költözött fel a fővárosba, de a hazai hírek miatt sűrűn látogatják a megyei portált.

Kapcsolódó:

  • 2082 Ftért kelt el az autó