Kvótareferendum – Ma délutánig fogadja a hirdetési árjegyzékeket az ÁSZ

Budapest – Ma 16 óráig juttathatják el hirdetési árjegyzéküket az Állami Számvevőszékhez (ÁSZ) azok a sajtóorgánumok, amelyek az október 2-ára kitűzött népszavazást megelőző kampányidőszakban politikai hirdetéseket kívánnak közzétenni.

A választási eljárásról szóló törvény szerint a népszavazást megelőző kampányidőszakban, ha egy sajtótermék politikai hirdetést akar közölni, a népszavazás kitűzését követő öt munkanapon belül el kell juttatnia az ÁSZ-hoz hirdetési szolgáltatásainak árjegyzékét, ezt az intézmény nyilvántartásba veszi, és honlapján közzéteszi.

A hirdetési árjegyzékeket a valasztas@asz.hu e-mail címre, a 1364 Budapest 4. Pf. 54. címre lehet megküldeni, vagy személyesen az Budapest V., Apáczai Csere János utca 10. címen lehet leadni.

Az ÁSZ az árjegyzékeket ellenőrzés és változtatás nélkül teszi közzé, így a tartalmukért felelősséget nem vállal.

A sajtóorgánumoknak a szavazás napját követő 15 napon belül tudatniuk kell a számvevőszékkel, hogy milyen politikai hirdetéseket közöltek a népszavazási kampányidőszakban.

– MTI –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s