Kutyashow az egykori Stromfeld laktanyában Miskolcon

Kutyashow az egykori Stromfeld laktanyában Miskolcon
Kutyashow az egykori Stromfeld laktanyában Miskolcon
Miskolc – Maratoni kutyakiállítást rendeznek a hétvégén Miskolcon.

Jó idő és jó programok – ezt a két dolgot garantálja Mogyorósi István, a MEOE Miskolci Önálló Jogú Szervezetének elnöke a május 13-14-ei hétvégére. No és persze azt is, hogy szebbnél szebb kutyákat láthatnak az érdeklődők. Lévén, újra kutyakiállításnak ad otthont Miskolc, egyszerre ötnek is.

kutyakiallitas_cacib_48

Negyedszer rendezi meg a miskolci szervezet a Miskolc Marathon DogShow-t, amelynek különlegessége, hogy szombaton és vasárnap egy-egy CACIB-ot (nemzetközi), közte pedig egy éjszakai, Holdvilág CAC-ot (nemzeti kiállítást) rendeznek. Emellett mindkét napra hobby kiállítást is hirdettek a szervezők, a délután 1 órakor kezdődő megmérettetésre a törzskönyv nélküli kedvenceket várják, és akár a helyszínen is lehet nevezni. Hogy érdemes elmenni, ahhoz kétség sem férhet, ugyanis a legszebb hobby kutyák tulajdonosai értékes díjakkal térhetnek haza.

Külföldről is

A CACIB-ra és a CAC-ra a hazai kiválóságok mellett idén is számos fajtaspecialista bíró érkezik külföldről. Mint ahogy a kiállítók között is szép számmal láthatunk majd külföldi tenyésztőket és kutya tulajdonosokat. A helyszín ezúttal is a Szentpéteri kapuban található egykori Stromfeld laktanya, ide várják a kiállítókat és a látogatókat. Hiszen a rendezvényre várják az érdeklődőket is, ráadásul a kutyatulajdonosok kedvenceiket is magukkal vihetik, ám ez esetben ne felejtsék otthon a kutyus oltási könyvét, mert anélkül nem léphetnek be a kiállítás területére!

ÉM-UM
hirdetés


hirdet�s