Friss hírek

2009.02.08. 17:48

VESZPRÉMI TRAGÉDIA - Mégsem vasárnap operálják Sesumot - a sportoló korrekciós műtétre szorul

<p>Mégsem vasárnap, hanem valamikor a napokban műtik meg Zarko Sesumot, az MKB Veszprém játékosát, aki egy szórakozóhelyen történt dulakodásban sérült meg vasárnap hajnalban játékostársával, Ivas Pesic-el együtt. A 23 éves sportolónak az arccsontja tört el, így a jövő hét folyamán korrekciós műtétet hajtanak végre rajta - tudatta a Független Hírügynökséggel Rácz Jenő, a Veszprém Megyei Csolnoky Ferenc Kórház főigazgatója.</p>

Mint azt a Független Hírügynökség hírül adta, az MKB Veszprém játékosai egy veszprémi szórakozóhelyen ünnepeltek, amikor egy nagyobb társaság beléjük kötött. A szóváltás dulakodásba torkollott. A csapat egyik játékosát - a 27 éves román beállóst, Marian Cozma-t - szíven szúrták, két társát pedig megsebesítették. A 23 éves szerb átlövőnek, Zarko Sesumnak a feje sérült meg, a horvát kapust, Ivan Pesicet pedig vesén szúrták.

Marian Cozma-t olyan súlyosan megsebesítették, hogy a kórházba szállítás közben életét vesztette. A másik két játékost jelenleg a veszprémi kórházban ápolják, ahová mindkettőjüket súlyos sérülésekkel szállították. Állapotuk azóta már stabilizálódott.

Ivan Pesicet még hajnalban műtötték meg, miután hátulról vesén szúrták. Sesum operációjára a jövő héten kerül sor, ha már megfelelő testi és pszichés állapotban lesz - mondta a veszprémi kórház főorvosa. A sportolónak az arccsontja tört el, ezért vérzett be a szeme is, azonban látása nincs veszélyben. A játékos körülbelül egy hétig szorul még ellátásra, hajnalban operált társa azonban valószínűleg még hetekig kórházban lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!