Sport

2014.01.28. 18:31

Egerszegi Tamás: 2016. június 30-ig a Diósgyőré

Kedden bővült a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának kerete: az Andrássy útiak ugyanis leigazolták Egerszegi Tamást.

Kedden bővült a DVTK NB I-es labdarúgócsapatának kerete: az Andrássy útiak ugyanis leigazolták Egerszegi Tamást.Az 1991-ben született futballista újpesti nevelés, 2010. augusztusában mutatkozott be az élvonalban a fővárosi lila-fehérek színeiben. 2012 márciusa és decembere között Siófokon szerepelt kölcsönben, összesen 22 találkozó erejéig. Egy évvel ezelőtt őt és Barczi Dávidot az Újpest fél évre kölcsönadta a belga Sint-Truidense VV-hez, ám a felnőtt alakulatnál egyikük sem jutott szóhoz. Tavaly szeptemberben Gyirmótra igazolt (szintén kölcsönbe) Egerszegi, ahol az ősszel 11 bajnoki összecsapáson 803 percnyi lehetőség jutott neki.

- Tamás egy fiatal, volt utánpótlás-válogatott játékos, nagy fegyvertény, hogy meg tudtuk szerezni, Sivic Tomislav vezetőedző és szerintem is szakmailag jól illeszkedik azokhoz a célokhoz, amiket meghatároztunk – mondta Kovács Zoltán sportigazgató, aki így folytatta: – Azon a helyen, ahol ő otthonosan érzi magát, vannak játékosaink, de például Abdouramannak a nyáron lejár a szerződése, Elek pedig az a kaliberű labdarúgó, aki iránt bármikor lehet érdeklődés, vagyis nekünk ilyen eshetőségekre is fel kell készülnünk az átigazolásoknál.

További részletek a szerdai Észak-Magyarországban és az eszak.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!