Kupleráj vagy csirkekeltető kell Miskolcra?

Akt.:
Kupleráj vagy csirkekeltő kell Miskolcra?
Kupleráj vagy csirkekeltő kell Miskolcra?
Miskolc – A trollokat is mozgósította a Science helyére meghirdetett ötletelésünk. Most megszavazhatják a Borsod Online Science főtrollját. Ki tudja, lehet, hogy az ő ötlete fogja megnyerni a döntéshozók tetszését.


Mi legyen a Science helyén?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Legyen a fűtőműben Csodák Palotája?

Miskolc – Olvasóink küldik az ötleteket a Science helyére, van aki öregek otthonát vizionál oda, van aki egy miskolci Csodák Palotáját képzel el az épületbe. És van aki Waczak szállót.

Mit építenek a nem épülő Science-en?

Miskolc – Science Múzeum nem lesz Miskolcon, de a felállványozott fűtőművet még építik.

Üres

Lehet-e egyébként csak így, leállítani egy nagyberuházást, azt hajtogatva: „zárt ülésen döntöttünk”, „zárt ülésen döntöttünk”? Elegendő-e üzenetnek, hogy a város kezdeményezésére a NAV vizsgálatot folytat, és majd ha annak vége, mondunk valamit, mi legyen az épülettel? ​Bujdos Attila írása.

Science Múzeum: hogyan nem épül meg?

Miskolc – Közel tízéves történet zárult le azzal, hogy szeptember 10-én dr. Kriza Ákos polgármester bejelentette, eláll a város a Science Múzeum megvalósításától, az erről szóló nyilatkozatot még augusztusban írták alá az Emberi Erőforrások Minisztériumával.

Koli legyen a fűtőműből vagy pláza?

Miskolc – Többször beszámoltunk arról, hogy a Science Múzeum projekttől végképp elállt a városvezetés. Az erről szóló nyilatkozatot még augusztusban írták alá az Emberi Erőforrások Minisztériumával. De mi legyen az épülettel? Írja meg nekünk!

Mi lehetne a Science helyén? Ötleteljünk együtt!

Miskolc – Egy biztos, a Science múzeum már nem épül meg Miskolcon. A kérdés azonban az, mi lesz az épülettel, az egykori egyetemi fűtőművel.
hirdetés


hirdet�s