Kupadöntőben a DVTK – Fakultatív krio szauna

Akt.:
Czank Tímea (a labdával)
Czank Tímea (a labdával)
Győr – A szombat esti női kosárlabda Magyar Kupa döntőre készülő diósgyőri csapat tagjai ezúttal nem tudtak délelőtti dobóedzést beiktatni a programjukba, ugyanis a háromnapos finálé új helyszínén, a győri Audi Arénában szombaton reggel még a parketta lefektetésével voltak elfoglalva a csarnok technikai munkatársai. Ugyanis a Bajnokok Ligája-szereplő győri női kézilabdacsapat által használt létesítményben műanyag borítás van, és ezen nem lehet kosárlabda meccset rendezni.


Így aztán a piros-fehérek programja úgy alakult, hogy a játékosok fakultatív alapon szauna látogatásra mehettek, mégpedig krio, vagyis hideg szaunába. Az Aluinvent-DVTK hátvéd, irányítója Czank Tímea, ahogy pénteken, úgy szombaton sem hagyta ki ezt a lehetőséget.

– Van, aki a hideg miatt nem szereti a krio szaunát, én bírom, kedvelem, a meccsek után kifejezetten jól esik, az apró sérülések regenerálására nagyon jó – mondta a diósgyőri csapatkapitány.


Kupadöntőben a DVTK – Nincsenek szabályok
Győr – A női kosárlabda Magyar Kupa döntő napján egymás mellett reggelizett Szécsi Orsolya és Bálint Réka, akik arra a kérdésre, hogy van-e valamilyen ,,szabály” a napindító érkezésre, együttesen azt válaszolták, hogy nincs. tovább »

Kupadöntőben a DVTK – Horváth Bettit kiengedték a kórházból
Győr – A női kosárlabda Magyar Kupa szombat esti döntőjére készülő Aluinvent-DVTK irányítója, Horváth Bernadett, akit az előző esti elődöntőről a mentő vitt el, miután két játékos is ráesett, mosolyogva érkezett a szombati reggelizéshez, egy nyakmerevítővel. tovább »

Kupadöntőben a DVTK – Nincs ébresztő
Győr – A női kosárlabda Magyar Kupa döntős Aluinvent-DVTK csapatának tagjai számára nem rendelt el ébresztőt Miguel del Jesús López Alonso, a piros-fehérek szakvezetője. tovább »

hirdetés


hirdet�s