Friss hírek

2009.09.24. 12:11

Tarlós: Vitézynek semmi köze a BKV-s hirdetésekhez

<p>Tarlós István szerint az MSZP-nek egy speciális szorzó-osztó gépe van, amivel értékelik a dolgokat. A Fidesz fõvárosi frakcióvezetõje csütörtökön egy más témában tartott sajtótájékoztatón azt mondta: nem lehet a sok milliárdos virtuális BKV-szerzõdéseket szembeállítani a Helyi Témában közölt hirdetésekkel. Hozzátette: ezekhez Vitézy Dávidnak semmi köze nincs és nem áll közvetlen rokonságban a lap tulajdonosaival. A politikus szerint ingyenes hirdetés egyik lapban sincs, ráadásul a közlekedési vállalat más sajtóorgánumokban is hirdet.</p>

A fõváros szocialista frakciója még szerdán arra kérte a Fideszt, hogy hívja vissza Vitézy Dávidot a BKV felügyelõbizottságából. Indoklásuk szerint miközben Vitézy a közlekedési vállalat átlátható gazdálkodását követeli, a cég egy családtagjának adott hirdetési megrendelést. Hozzáteszik: a négyoldalas BKV-hirdetés, amely a Helyi Téma címû lapban jelent meg, listaáron 25 millió forintba is kerülhetett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!