Kultúra

2017.10.27. 13:28

Interjú: NWCC Production

Miskolc - Az NWCC Production lelkes fiatal csapata,idén sem hagyta jó bulik és különleges helyszínek nélkül vendégeit. Az élményekről és a távlati tervekről, Balogh Roland mesélt Béres Szabinak.

Miskolc - Az NWCC Production lelkes fiatal csapata,idén sem hagyta jó bulik és különleges helyszínek nélkül vendégeit. Az élményekről és a távlati tervekről, Balogh Roland mesélt Béres Szabinak.

Béres Szabi: Az elmúlt egy évben miben változtatok, fejlődtetek a legtöbbet?

NWCC crew: Az elmúlt egy évben sikerült megtapasztalnunk, hogy milyen amikor egy rendezvényt az elejétől a végéig, a tervezéstől a végrehajtásig nekünk kell kontrollálni és azt végig közel tökéletes színvonalon tartani. Egyszer sem volt könnyű dolgunk, de minden egyes lépéssel közelebb haladtunk az álmaink felé. Ha a zenei téren végighaladó fejlődéseinket nézzük, akkor a vendégeink szavaira szeretnénk leginkább hivatkozni, miszerint sem a régióban sem az országban nincs párja a hangzásunknak. Ezt nagyon jó hallani az olyan hozzáértő arcoktól, akik már sok-sok partyt jártak meg.

Béres Szabi: Az idei nyár kiemelkedő momentumai között szerepeltek, az általatok szervezett hajós bulik Tokajban. Mit vártatok,és mit kaptatok ezektől a rendezvényektől?

NWCC crew: A legújabb projektünk az NWCC Boat, ami mögött egy nappali hajókirándulással egybekötött táncos rendezvény mutatkozik. Az első pillanattól kezdve úgy éreztük, hogy ezt a szórakozási formát mindenkihez el kell juttatnunk, akik kedvelik az elektronikus zenét. Az első alkalomtól kezdve olyan impulzusokat kaptunk a vendégektől és a környezettől, hogy az maradandó élményeket adott mindenkinek. Egyszóval kollektív élmény élte meg a járatainkat. A idei legnagyobb dolog amit kaphattunk az az, amikor is sikerült elvinnünk egy “körre” a Nimród rendezvényhajót, amin a nyárzáró NWCC Boat partynkat tartottuk. Ez a hajó mindenkiből kihozta a maximumot. Nincsenek szavak. :)

- A buli után készült összefoglaló videót lentebb tekinthetitek meg. -

Béres Szabi: A távlati célok között szerepel saját zene készítés?

NWCC crew: Ez a kérdés már jó ideje kerülget minket. Tervezzük a saját zenéket és a megjelenéseket viszont egyenlőre a szervezések vannak előtérben, amelyek nagyok sok időt és energiát vesznek ki belőlünk.

Béres Szabi: Október 14-én egy különleges helyszínre, a miskolci Avasi kilátóba invitáltátok a bulizni vágyókat, mit lehet tudnunk erről a különleges helyszínen tartandó rendezvényről?

NWCC crew: Az év egyik legjobban várt helyszíne volt az Avas Kilátó, nagyon szerettük volna már évekkel ezelőtt, de mostanra álltak össze a csillagok. A rendezvényt két napszakra bontottuk, déltől egészen kora estig tartottunk egy nappali bulit ahol a szetteket élőben közvetítettük a Facebook-keresztül. Ezt követte egy fergeteges esti buli, ami egészen hajnalig tartott.

Béres Szabi: Tervek?

NWCC crew: Jövőre szeretnénk több exkluzív nappali helyszínnel is visszatérni a természetbe. Bízunk benne, hogy újfent sikerül meglepnünk a hozzánk ellátogatókat. Hosszútávon az NWCC Boat marad továbbra is a fõ fókuszban, nagyon sok dolog vár még ott ránk. Mindezek mellett az õszi-téli szezonban sem hagyunk senkit jó zene és kiváló hangulat nélkül! Köszönjük Szabi az interjút!

Béres Szabi: Köszönöm a beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!