Kultúra

2008.10.10. 13:43

Szombaton: Újra itt a Metál Fesztivál

<p>Miskolc - Kilenc zenekar lép fel szombaton a miskolci Metál Fesztiválon. Az egyetemi körcsarnok ad ismét otthont a Pallai Produkció által megszervezett nagyszabású zenei rendezvénynek.</p>

Az egyetemi körcsarnok ad ismét otthont a Pallai Produkció által megszervezett idei miskolci Metál Fesztiválnak. Az október 11-én délután 4 órakor induló keményzene-folyamban a Krízis zenekar melegíti be a közönséget, majd a Road csap a húrokba. Ezután a debreceni Replika „fest” igazi képet.

És nem lesz megállás, mert ezutűán máris a Pokolgép mutatja meg, mi is az a totális metál. Mielőtt még levegőt vennénk, Kalapács Józsi a tőle megszokott energiával indít Keresztes Háborút zenekarával. Ezután az Ossian végzi Küldetését, hűen most megjelent cédéjük címéhez.

A Rotor is játszik

A második részben színpadra lép a Depresszió. Természetesen ez csak a zenekar neve, hiszen Halász Feriék hihetetlen lendülettel lüktetnek együtt a közönséggel. Utánuk a Moby Dick következik. Nem kel félni, a nagy hal nem eszi meg a kicsit, és ha jól körül nézünk, az öreg halászt is láthatjuk, úgy, ahogy eddig még el sem tudtuk képzelni, vidáman teli torokból énekelve, hogy Nem érhet véget! Zárszóként az Alcohol zenekar koncertje alatt kiüríthetjük poharainkat, élvezve a dinamikus zene lendületét. A társulat kiegészül a Rotor zenekar nagyszerű koncertjével is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!