Különleges jubileumi koncert lesz

Kürt
Kürt
Miskolc – Huszonötödik jubileumi évadjának zárókoncertjét tartja a miskolci Reményi Ede Kamarazenekar május 3- án este 7 órakor a Művészetek Házában.

Hangversenyük igazi csemegének ígérkezik, hiszen két olyan világhírű kürtművész működik közre, mint az angol Frank Lloyd és az amerikai David W. Johnson, akik igen nagy népszerűségnek örvendenek a világ legnagyobb koncertpódiumain. A hangversenyen felcsendül: Beethoven Esz-dúr szextettje, Elgar: Szerenádja, Haydn: Kettős kürtversenye és Orbán György Bálzene című műve.

A koncert valódi különlegesség lesz, hiszen a két művész még sehol a világon nem lépett közösen színpadra, ezért mostani szereplésüket rendkívüli érdeklődés kíséri. Fellépésük után, május 4-én és 5-én a két művész mesterkurzus-t tart a hazai diákságnak.

Jegyek válthatók a miskolci Művészetek Háza jegypénztárában (Miskolc, Rákóczi utca 2.) telefon: 46/ 508-844, (jegyinformáció:info@muveszetekhazamiskolc.hu), az Interticket jegyirodáiban, a (06-1) 266-0000 telefonszámon, SMS-ben a 30/3444091-es telefonszámon vagy interneten a www.interticket.hu weboldalon.