Külföldön futtatta a nőket a borsodi férfi

Illusztráció
Illusztráció
Miskolc – Kedden folytatja a bizonyítást a Miskolci Járásbíróság annak a vádlottnak a büntetőperében, akivel szemben kerítés bűntette és kitartottság bűntette miatt indult eljárás.

Az ügyészség által előterjesztett vádirat szerint a vádlott férfi 2016 szeptemberében élettársával, két gyermekével és egy ismerősével együtt Németországba utazott, hogy a férfi élettársa és az ismerőse prostituáltként dolgozzanak.

Külföldön tartózkodásuk ideje alatt a két nő két különböző városban is dolgozott, ahol a prostitúciós tevékenységből származó jövedelem egy részét a helyiséget bérbeadó személyeknek adták, a fennmaradó összeget pedig átadták a vádlottnak.

ÉM


Miskolc - Hat rendbeli kerítéssel és kitartottság bűntettével vádolják a férfit. A Miskolci Járásbíróság elrendelte az előzetes letartóztatását annak a gyanúsítottnak, akivel szemben hat rendbeli kerítés bűntette és kitartottság bűntette miatt indult eljárás. Megszervezte „munkájukat” A gyanú s...

Prostituáltként "alkalmazta" a nőt, a pénzét is elvette - illusztráció
Miskolc - Előzetes letartóztatásba helyezték a futtató férfit. Akár 5 évet is kaphat. A Miskolci Járásbíróság szombaton elrendelte az előzetes letartóztatását annak a férfinak, aki a gyanú szerint társával együtt egy nőismerősét rávette arra, hogy prostituáltként dolgozzon, majd a bevétel jelentő...