Ózd hírei

2012.05.11. 09:01

Ünnepi hangulatban az Ózdi KC

A bajnokcsapat otthonában vívja utolsó idegenbeli mérkőzését az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.

A bajnokcsapat otthonában vívja utolsó idegenbeli mérkőzését az Ózdi KC férfi kézilabda-csapata.Az NB I/B Keleti csoportjában szombaton 18 órától Cegléden vendégszerepelnek a piros-kékek. Ebben a helyzetben előre teljesen kiszámíthatatlan, hogy milyen mérkőzés vár az ózdi csapatra a Pest megyei városban.

- Nagy kérdés, hogy az ellenfelünk hogy áll ehhez a találkozóhoz – vélekedett Váczi Sándor, az Ózdi KC edzője. – A Cegléd már korábban bebiztosította az elsőségért, innentől kezdve pedig a alaposan visszaesett a koncentrációs szintjük. Nekik ez lesz a bajnokságban az utolsó fellépésük, kíváncsian várom, hogy melyik arcát mutatják majd ellenünk. Ha szépen akarnak búcsúzni a saját közönségüktől, akkor nehéz dolgunk lesz, de ha a bajnoki cím megünneplésére helyezik a hangsúlyt, akkor egészen más a helyzet. Mindenképpen szeretnénk szoros és kiélezett meccset játszani. A bennmaradást múlt héten már bebiztosítottuk, ebből a szempontból lekerült a teher a srácokról. Bízom benne, hogy felszabadultan, de koncentráltan és nagy becsvággyal lépünk majd pályára. Ez ugyanis elengedhetetlen ahhoz, hogy „belerondítsunk” a ceglédiek fiesztájába.  

-ME-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!