Küldjön hírt – Szüreti és borkultúra az óvodások számára

Óvodások a Cellariumban
Óvodások a Cellariumban
Miskolc – Az Avasi Cellarium Pálinka- és Borház a Száz­szorszép Óvoda nagycsoportosait látta vendégül, hogy megismerkedjenek a szüretelés rejtelmeivel.

Az Avasi Cellarium Pálinka- és Borház célja a magyar italkultúrában az elmúlt évtizedekben bekövetkezett fejlődés népszerűsítése, a pálinka- és borkészítés folyamatának bemutatása. Az intézmény egy 17. századi műemlék borház alapjainak megtartásával és a 21. századi technikák felhasználásával kialakított többfunkciós épület, mely 2014 tavaszán nyitotta meg kapuit. A Százszorszép Óvoda nagycsoportos gyermekei október 8-án, csütörtökön jártak a Cellariumban. A borkészítés folyamatát a régi és modern eszközökön keresztül ismerhették meg, és a szőlőtaposás élményét is átélhették az interaktív szőlőtaposó berendezésen.0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s