Küldjön hírt – Szigetről szigetre Ózdon

Küldjön hírt – Szigetről szigetre Ózdon
Ózd-Járdánháza – Hatvannégy nap alatt, szigetről szigetre a Föld körül címmel, kiállítással egybekötött vetítettképes előadást tartott Losonczi Róbert 2016. január 15-én péntek délután az Ózdi Városi Könyvtárban.

Losonczi Péter Ózdon született, de Járdánháza községben élt és nevelkedett. Sokat barangolt ezen a vidéken gyalog és kerékpárral egyaránt, nagy felfedezések közepette. Később már hazánk és a Kárpát-medence megismerése vonzotta.

K+ęp 19399

Felnőttként már bejárta a világ száz szegletét,megmártózott a Föld mindhárom óceánjában, járt a Himalájában s a mesés trópusi szigeteken.

– Álmaimban a fentiek ellenére még mindig otthon, a járdánházi Gyepes-völgyben gyalogolok. A gyökereim,amik mélyen e tájban és az itteni rokonságba,barátokba kapaszkodnak, segítenek értékelni és élvezni a távoli tájak szépségét- mondja Losonczi Róbert a nagy utazó, világjáró ,felfedező.

Kerékgyártó Mihály –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s