Küldjön hírt – Se közbiztonság, se közvilágítás a Vasgyárban

Akt.:
A közvilágítás hiánya okoz gondot - illusztráció
A közvilágítás hiánya okoz gondot - illusztráció - © Fotó: Getty Images
Miskolc – “Ezen a környéken köztudottan nincs közbiztonság, de most már közvilágítás sem​” – írja a Vasgyárban lakó Olvasónk.

“Miskolcon lakunk, a Vasgyárban, konkrétan a Mányoki Ádám utcán. Két napig az egész Vasgyárt érintő területen nem volt közvilágítás, azt hittük, ma már lesz, de ahogy elnézzük nincs szerencsénk, mert ez már a harmadik nap, hogy egyáltalán nincs közvilágításunk. Tegnap előtt levelet írtunk az ÉMÁSZ-nak, e-mailben visszajeleztek, hogy elolvasták. Na, ennyire jutottunk” – kezdi levelét Olvasónk.

“Mindezt csak azért gondoltam, hogy megírom, mert ezen a környéken köztudottan nincs közbiztonság, de most már közvilágítás sem. Gondolom, hogy nekünk, rendesen fizető embereknek is bele van kalkulálva a közvilágítás díja az áramszámlánkba, ezért annak fejében elvárnánk – még ezen a környéken is! -,hogy némileg biztonságban érezzük a házunkat, az autónkat, értéktárgyainkat nem beszélve saját testi épségünkről. Kérdésként merül fel, hogy ha kár érne bennünket, vajon az ÉMÁSZ megfizetné a kárunkat?
Több lakóval beszéltünk a környéken, többen telefonáltak ez ügyben, de ezek szerint ők is csak annyira jutottak, mint mi a levelünkkel, tehát semmire.

Ennyi lenne mára a hírem, nekünk nem sikerült intézkedni, hátha Önöknek sikerül, amit szívből megköszönnék a környéken lakók nevében!” – zárja sorait Olvasónk.


Olvasóink írták:

Olvasónk küldte: Idilli kép Diósgyőrből

Miskolc – “Idilli képet küldök Diósgyőrből. Felháborító, ami itt folyik. A szabadon hagyott hulladéktárolót mindenki sajátjának tekinti” – írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »

Küldjön hírt – Munkában a miskolci közmunkások: Rádiózás mellett egy kis szotyi

Miskolc – “Mai észrevételeim kicsit felháborítóak számomra. Miskolcon lakom a Jókai Lakótelepen, ahol ablakon kinézve közmunkásokat lehet látni, akik nagy megbeszélésben vannak munka közben. Szól a rádió, egymás magánéletét kibeszélve szotyiznak” – írja Olvasónk. tovább »

Hiába a Stop tábla, a gyalogosok életveszélyben a Stadion utcánál

Miskolc – Miskolci Olvasónk a Stadion utca és a Kárpáti utca kereszteződésére hívja fel a közlekedők figyelmét, ahol a Stop tábla ellenére sem állnak meg az autósok. tovább »

Olvasónk küldte: Otthon is a szoba közepére?

Miskolc – Újabb észrevétel érkezett egyik Olvasónktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán: ezúttal a 21B-s járat utasainak viselkedése és a jármű tisztasága nem volt rendben. tovább »

Küldjön hírt – Lombos akadály Miskolcon: “Átmásszak rajta, vagy…”

Miskolc – “Mentem a járdán az Újgyőri gyógyszerközpont mögött a vasgyári piac felé, egyszer csak elém állt egy fa. Vagy átmászok rajta, vagy…” – írja Olvasónk az alábbi képet mellékelve. tovább »


hirdetés


hirdet�s