Küldjön hírt – “Nem érdekel, hogy kilyukasztotta a jegyét, le lehet szállni, majd megbüntetik”

Akt.:
A közösségi közlekedés mindig ad témát - illusztráció
A közösségi közlekedés mindig ad témát - illusztráció - © Fotó: ÉM-archív
Miskolc – “Pénteken délután 3 körül nyugodtan utazok a villamoson, felszáll egy hölgy és a kislánya egy-egy pohár itallal vagy jégkásával a kezükben. Egyszer csak a villamosvezető ajtót törve hátrafut majd így szól” – kezdi levelét Olvasónk.

“Maga mit képzel magáról, hogy poharas innivalóval száll fel a villamosra? Magának jól esne ha ráönteném? Nem érdekel, hogy kilyukasztotta a jegyét, le lehet szállni, majd megbüntetik… 15.000 ft… ” – majd visszament idegbeteg fejjel és becsapta az ajtót.

Ha valaki halál büdösen, ótvarosan száll fel, vagy ha egy pár pettinggel a villamoson azzal semmi probléma nincs ugyebár. Normális ez?! Megjegyzem tudomásom szerint a villamoson SEHOL nincs megjelenítve, hogy ne lehetne felszállni innivalóval.

Én tudom, hogy van egy ilyen szabály, viszont az, aki esetleg nem olvassa el minden nap az MVK Zrt. utazási szabályzatát (mert miért kellene?), az lehet nem tudja. PLÁNE, ha turista.
Mi van, ha valaki más városból, országból jön le ide és ezzel fogadják? Kész vicc… – zárja levelét Olvasónk.


A büntetési tételek és az MVK Zrt. hivatalos szabályzata ITT elérhető!


Kapcsolódó cikkek:

Mi járhat a lovagló pózos utazásért a villamoson?

Miskolc – Itt a nyár kellős közepe, tombolnak hormonok és előfordul, hogy a tömegközlekedési eszközön se bírunk magunkkal, mint ahogy az a pár, akiket egy nehezen félreérthető szituban kaptak lencsevégre a miskolci villamoson. tovább »

Fotó: Lovagló pózban utazó hölgy a miskolci villamosról

Miskolc – Képrejtvény: ez már aktus vagy csak előjáték? Úgy látszik hódít a public sex Miskolcon, legutóbb a villamosmegállóban teljesedett be egy szerelem, újabban már megvárják a villamost is. tovább »

Olvasónk küldte: Miskolci villamosmegállóban szexelt egy pár

Miskolc – Egy szemfüles olvasónk küldte be a fenti fotót nem sokkal hajnali 1 előtt. Videót is kaptunk, de azt inkább nem publikálnánk, mert az már csak felnőtt portálon állná meg a helyét. tovább »

Újabb MVK-s sztori: Csak a kakaós csigáért büntetnek, a vodkáért nem?

Miskolc – A kakaós csigás eset óta újabb és újabb történeteket kapunk Olvasóinktól a miskolci közösségi közlekedés kapcsán. Azzal mindenki tisztában van, hogy nem felelhet minden utasért az MVK és nem állhat minden buszon plusz ember, de az sem járja, ha a piti dolgok miatt vegzálják az utasokat. Íme a sztori! tovább »

Mit nem szabad a miskolci buszokon?

Miskolc – A tegnapi energiaitalos cikk miatt összeszedtük és animált képekkel illusztráltuk azokat az eseteket, amikor bárkit, bármikor leszállíthat egy ellenőr. tovább »

Kakaós csiga miatt bírságoltak volna a villamoson az ellenőrök Miskolcon

Miskolc – Nem egyedi eset, hogy az MVK ellenőreivel konfliktusba keverednek azok az utasok, akik ivásra, ne adj Isten evésre vetemednének a járatokon. Nemrég egy energiaital miatt, most egy kakaós csiga miatt feszültek egymásnak az ellenőrök és az utasok. Olvasónk beszámolója. tovább »

Facebookon terjed: Energiaital miatt szállítottak le egy lányt a buszról Miskolcon

Miskolc – A közösségi oldalon terjed egy poszt, miszerint egy kibontott energiaital miatt szállítottak le egy lányt a miskolci 35-ös buszról. Június 15-től valóban van egy ilyen szabály. tovább »