Küldjön hírt – Kalász László tanítványai

Az egykori osztálytársak
Az egykori osztálytársak
Szalonna – Szalonnán 50 éves általános iskolai találkozó volt 2015. június 20-án.

A program a község kultúrházában kezdődött Balogh Zsolt polgármester köszöntőjével. A jelenlévő osztálytársak fehér rózsaszálakat helyeztek az égő gyertya mellé, így emlékeztek elhunyt tanítóikra, társaikra. A bejárás során ellátogattak az új és a régi iskolába (Gedeon kastélyba), megnézték a református parókia irodalomtörténeti emlékkiállítását (Kalász László tanító, költő) és meghallgatták az Árpád kori templomban a műemlék nevezetességeit. A találkozón az egyéni élet­utak mellett felidéződtek az iskolás élmények és barátságok. A megjelent özv. Kalász Lászlóné a korabeli tantestület tagja visszaemlékezett kollégáira.

A képen láthatók (balról): Karcsák István, Molnár Zoltán, Dobi Margit, Dobi Magdolna, Lukács Piroska, özv. Kalász Lászlóné, Bodnár Ilona, Porcs Ilona, Balázs Mária, Csáki Gyula, Ruszó Barnabás.

– Molnár Zoltán –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s