Küldjön hírt – Hasznos olvasmány

Hasznos olvasmány
Hasznos olvasmány - © Fotó: Kerékgyártó Mihály
Ózd – Dr. Molnár Tamás r. őrnagy hivatalvezető szerkesztésében megjelent a KAPINFÓ, vagyis az Ózdi Rendőrkapitányság tájékoztató kiadványának 10. száma.

A KAPINFÓ – kétévnyi elektronikus úton történő terjesztését követően, az idén, 2014-ben már harmadik alkalommal – nyomtatott formában is megjelenik, így tartalmát nem csak az Internet használók olvashatják.

“A kiadás – nem véletlenül- a szeptemberi iskolakezdésre került időzítésre, hiszen a 10. számmal főként az iskolásokat, illetve szüleiket és pedagógusaikat igyekszünk megszólítani. A tartalom a híradásokban gyakran látott, hallott és olvasható drogok problémakörét dolgozza fel, hiszen ez az a témakör, amiről soha nem lehet eleget beszélni! A média híradásaiban folyamatosan hallani a fiatalokat érintő problémáról, az újonnan megjelent, szintetikus, uú.”designer” drogokról, melyek a korábban ismertté vált kábító hatású anyagok mellett pár éve jöttek a köztudatba. Az emberi szervezetre gyakorolt hatásuk azonban teljesen kiszámíthatatlan, egyénenként változó! Sok esetben használatuk a felelőtlen fiatalok életébe kerülhet” – olvasható a bevezetőben.

A kiadvány sok hasznos információt tartalmaz idősnek és fiatalnak egyaránt – vagyis mindenkinek.

– Kerékgyártó Mihály –