Küldjön hírt – Falunap Borsodivánkán

Akt.:
Falunap Borsodivánkán
Falunap Borsodivánkán - © Fotó: B. Éva
Borsodivánka – 2015. augusztus 15-én 24. alkalommal került megrendezésre a borsodivánkai falunap. Lázas készülődés előzte meg e napot, hogy mindenki jól érezhesse magát, jól szórakozzon a “Kastélykertben”.

Az ide látogató vendégeket a színpad elé már elhelyezett széksorok, sergő, ugrálóvár, céllövölde és vendéglátó egységek várták. Az idő kegyes volt hozzánk, hisz egész napra kitartott a napsütés így a Franczuz Erika szervezésében létrejött programoknak felhőtlenül örülhettünk. Elmondhatom (mint részt vevő), hogy mind a gyermekek, mind a felnőttek megtalálhatták a nekik tetsző programot, mert volt : bohóc, arcfestés, divatbemutató, nóta, zumba, latin tánc, vetélkedő és nem kevés jobbnál-jobb zene Erikának és a Synpatic együttesnek köszönhetően. Ám ezzel még nem ért véget a felsorolás, mert kitettek magukért műsoraikkal a Borsodivánkai Pszichiátriai Otthon lakói, az egerlövői egyesület tagjai és nem utolsó sorban a Borsodivánkai Nyugdíjas Klub énekkara is.

Szóval mondhatom színvonalas műsorunk volt, és még nem szóltam a sztárvendég fellépőinkről: Vastag Tamás délután, Szabó Ádám pedig este tartott kitűnő koncertet és táncoltatta meg településünk apraját-nagyját.

Túlzás nélkül mondhatom, hogy a fentiek mellett az Mk. Paintball által biztosított felszereléssel, a painball és lézerharc egész napra lekötötte a gyerekeket és fiatalokat egyaránt, hisz az erdőben jó kis harcot vívhattak egymással a csapatok.

Ha mindez még nem lenne elég elmondanám, hogy finom babgulyással vendégeltek meg minket, így éhen sem maradtunk.

Írhatnék még sok-sok jó dolgot, inkább megköszönném Községünk Önkormányzatának, Bogdán József polgármesternek, Bogdánné Veres Juditnak, Franczuz Erikának, a konyhánk dolgozóinak, a felszolgálóknak és persze mindazoknak, akik a háttérben végig segédkeztek, hogy ez a nap sikeres legyen. Nem utolsó sorban, pedig köszönjük mindazoknak, akik valamilyen formában támogatták, hogy a rendezvény létrejöhessen.

Remélem jövőre is részese lehetek egy hasonló színvonalú, jó hangulatú falunapnak!

– R. Andrea –