Asztrológia

2012.02.13. 09:45

Napi horoszkóp – hétfő

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Csak nyugalom. Higgye el, hogy jelentkezik. A hirtelen nyert energiát fektesse bele a munkájába, mert olyan feladat került Ön elé, amelyre nincs felkészülve. Nem a kihívás nagy, hanem a nem létező erőforrás, amit most nem is tud biztosítani. Erre a problémára hívja fel a fel a főnökei figyelmét is, mert rajtuk kívül más most nem segíthet a megoldásban. Persze ne tűnjön nyafogásnak és kibúvónak a mondandója, érvekkel támassza azt alá.


 

Bika 04.21.-05.21.

Nincs esély az újabb szerelmi válság elkerülésére. Mindketten követtek el hibákat, és most a legnagyobb lelki nyugalommal vághatják egymás fejéhez azokat. Csupán az a baj, hogy ezzel nem oldanak meg semmit sem, csak még jobban elmérgesítik a kapcsolatukat. Tegye hát le a telefont, vagy hagyja abba a levélírást – jobb ezt egy későbbi időpontban, higgadt fejjel folytatni. Szentelje idejét inkább a munkának.


 

Ikrek 05.21.-06.22.

A közlekedés veszélyeket rejteget magában, mielőtt a szokásos hátramenetbe kapcsol, jobb a visszapillantó tükröt beállítania. A szerencséje forgandó, az utóbbi időben kissé bele is szédült ebbe a forgandóságba, tehát nem árt lazítania ez ügyben. Szín- és illatérzékenysége, túlhajszolt idegei, hisztériára való hajlama a munkahelyén konfliktusokat okozhatnak. Szaladjon ki szabadba, jót fog tenni az idegeinek pár perc friss levegő.


 

Rák 06.22.-07.22.

Úgy ront neki az Önre váró feladatoknak, mint a faltörő kos. Lendülete nem ismer határt, az ellenérveket lesöpri a pályáról, figyelmen kívül hagy minden tanácsot. Ilyenkor mindenre képes, csak az a kérdés, hogy mennyire hatékony. Jó volna, ha gondolkozna egy keveset, és csak azután ígérgetne nyakra-főre. Az igaz, hogy a megérzései általában helytállóak, de azért nem árt, ha használja az eszét is.


 

Oroszlán 07.23.-08.23.

Bölcs döntése hatásait máris élvezheti. A dolgok kedvező irányba fordultak és ennek mindenki örül. Mindazonáltal ne legyen önhitt és ne emlékeztesse kollégáit minduntalan arra, hogy mindent Önnek köszönhetnek, még akkor sem, ha tisztában van azzal, hogy ez így van. Érdemeit senki nem fogja elvitatni, ha viszont ragaszkodik a napi dicséretekhez, több ellenséget szerez, mint ahány barátot.


 

Szűz 08.24.-09.23.

Nehezen tér vissza a szürke hétköznapokba. Sehol nem találja a helyét: idegesíti a közlekedés, zavarja, hogy kollégái rátelepedtek a telefonjára és nem hagyják dolgozni, de igazából nincs is kedve a munkához. Családjával is összezördült, mert nem helyeslik a választását, vagy egyszerűen csak aggódnak Önért. Éppen attól óvnák meg, amire akkor is vágyik, ha tisztában van a kockázat nagyságával.


 

Mérleg 09.24.-10.23.

Talán nem is lusta, hanem inkább elcsigázott. Néhány lépcsőfok megmászása is komoly gondot okoz. Azért ne lógja el az egész napot, hiszen csak a teste fáradt, a szelleme viszont friss. Remek gondolatok születhetnek a fejében, ha egy kicsit megerőlteti magát. Ma tudásával nyűgözze le főnökét, ne az egész napos rohangászással. Nem szép dolog, hogy otthon is kivonja magát mindenből, mondván: rengeteget dolgozott.


 

Skorpió 10.24.-11.22.

Idáig mindenkiben az ellenséget látta, most könnyen áteshet a ló másik oldalára: képes a farkast is báránynak nézni. Nagyvonalú, megbocsátó, jóhiszemű, mint általában, ha nem bántják. Mások éppen ezt szokták kihasználni. Ilyenkor kérnek kölcsön pénzt, ruhát, könyvet, ékszert. Nehogy ellágyuljon! Inkább gondoljon azokra, akik még mindig tartoznak Önnek. Fölösleges lenne a számukat tovább gyarapítani.


 

Nyilas 11.23.-12.21

Ez a hét jól kezdődik. Amennyiben művészi adottságokkal rendelkezik, tele van gondolatokkal. De a rutinmunka is könnyen megy. A nap folyamán azonban az erői fokozatosan szétforgácsolódnak. A kolerikus alkatúak könnyen dühbe jöhetnek, de éppoly hamar meg is nyugszanak. Jó szándékú kollégáinak segítőkészsége jelenlegi helyzetében sokat jelent az Ön számára. Kísérelje meg, hogy az otthon készülő veszekedést valahogy elkerülje.


 

Bak 12.22.-01.20.

Már kora reggel egy frissen kinyílt virág fogadja. Hogy lehet, hogy épp a Valentin-napra akarta kibontani a szirmait? Minden élőlény meghálálja a jóságot, törődést. Igyekezzen megalapozni szerettei jövőjét és küldjön szép, apró, Valentin-ajándékokat. Felsejlik Önben egy tavalyi utazás emléke. Vajon miért pont egy nappal a Valentin nap előtt? Talán a partnere miatt? Vagy ott találkozott valakivel? Ne hagyja nyugodni a gondolat.


 

Vízöntő 01.21-02.19.

Végiggondolta, mi mindent szeretne venni és elhatározza, hogy bevásárló körútra indul. Egy családi összejövetelt könnyebb megtervezni, ha idegeskedés és kapkodás helyett leül és nyugodtan végiggondol mindent. Barátját mostanában érte szerelmi csalódás, ezért Önnek panaszkodja ki magát. Hallgassa meg és legyen támasza a nehéz időkben. Még jól jöhet Önnek is egy váll, ahol kisírhatja magát.


 

Halak 02.20.-03.20.

Azoknak, akik ma babonásan merednek a bűvös 13-as számra, azt mondhatjuk, egy-egy ilyen dátumnak épp azáltal van ekkora hatása, mert mi magunk csempészünk bele bizonyos szellemi tartalmat. Ha a dátum folytán, babonából, a bizonytalanság legkisebb jelét mutatja, potenciális ellenfelei kihasználják gyengeségeit. Ne kínáljon tálcán hát szükségtelen támadási felületet. Inkább borítsa le a naptárt, hisz tudja magától is, hogy hétfő van.

Címkék#horoszkóp

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!