Küldjön hírt – Családi nap Vizsolyban

Küldjön hírt – Családi nap Vizsolyban
Vizsoly – “A Köznevelés az iskolában projekt Partnerség és hálózatosodás modul keretében rendeztük meg iskolánkban – a Vizsolyi Rákóczi Zsigmond Általános Iskolában 2015. április 24-én a Családi napot. Ezt megelőzően rajz, vers- és prózaíró versenyt hirdettünk meg a tanulóink között „Egy estém otthon” címmel, melyre számos pályamű érkezett. Sokan a családdal közösen írták a verseket, készítették a rajzokat.”

A délelőtt folyamán a nagycsoportos óvodások látogattak el hozzánk, s hozták el ők is a pályamunkáikat. A nyolcadikosokkal fákat ültettünk a kiskertünkbe. Bicikliseink 20 fővel Gibártra kerekeztek az Erőműbe és vettek részt egy rendhagyó fizikaórán. A gyerekek és pedagógusok mellett szülők is vállalták a 30 km-es utat. Itthon finom, bográcsban főtt paprikás krumplival vártuk haza a megfáradt vándorokat.

vizsoly3

A délutáni program a tornateremben folytatódott egy színdarabbal, amely a megbetegedett Földünkről és annak megmentéséről szólt. Ezután értékeltük az előzetesen beadott pályaműveket.

Majd az udvaron különböző helyszíneken érdekesnél érdekesebb feladatokkal várták pedagógusaink a játszani szerető gyerekeket és szüleiket. Az akadályok teljesítéséért zsetonokat kaptak, amelyet a bazárban be is tudtak váltani értékes ajándékokra. Mindenki élményekkel és nyereményekkel térhetett haza. Jó volt együtt lenni!

vizsoly1

Köszönetet szeretnénk mondani minden magánszemélynek és vállalkozónak, akik anyagi támogatásukkal hozzájárultak, s még színvonalasabbá tették Családi napunkat. Hálásan köszönjük nekik: A Vizsolyi Rákóczi Zsigmond Általános Iskola tanulóifjúsága és nevelőtestülete.

– Tóth Éva, Vizsoly –