Küldjön hírt – Befejezés és kezdés

Küldjön hírt – Befejezés és kezdés
Ózd – A Társadalmi Megújulás Operatív Program amely – 3. 1. 3-11/ 2-2012-0025 kódszámú “A természettudományos oktatás megújulása és laboratórium kialakítása az ózdi B.-A.-Z. Megyei József Attila Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégiumban” című projekt keretében megvalósult laboratórium átadó ünnepséget 2015. november 27-én pénteken tartották meg.

A megjelenteket Tuza Ottó, az intézmény igazgatója köszöntötte, majd pedig mint projektmenedzser, összefoglalta az elvégzett munkát.

Ezt követően Szentandrássyné Halász Ágnes zenei percei után Szentandrássy Béla tankerületi igazgató arról szólt, hogy ma valami befejeződött, de egyben el is kezdődött az iskola életében. Ezután Polonkainé Galanics Mónika laborvezető tartott előadást, egyebek között felsorolva azt a 15 városi és térségi általános iskolát akik használhatják a laboratóriumot.

Ezután Érsek Csilla a Borsodnádasdi Móra Ferenc Általános Iskola pedagógusa tartott élménybeszámolót arról, hogy mit jelentett az ő és tanítványai számára az első laboratóriumi foglalkozás.

A látottak és tapasztaltak alapján elmondható, hogy a közel 300 millió forint jó helyre került, jó célokat szolgál.

– Kerékgyártó Mihály –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s