Küldjön hírt – Bábelőadás Miskolcon

Akt.:
Bábelőadás ovisoknak
Bábelőadás ovisoknak - © Fotó: TVÁ
Miskolc – A leendő iskolásoknak tartott nyílt napokat a miskolci Selyemréti Református Két Tanítási Nyelvű Iskola.

Az általános iskolákban nyolc évig tanul egy gyerek, majd tovább lép a középiskola világába. És jönnek az új gyerekek az óvodákból. A leendő iskolásoknak eddig is rendszeresen tartott nyílt napokat, rendezvényeket a miskolci Selyemréti Református Két Tanítási Nyelvű Iskola. A Magyar Népmese Hetén Tóth Orsolya iskolalelkész javaslatára új módszerrel szólítottuk meg a kicsiket. A tantestület vállalkozó tagjai bábelőadást rendeztek. A házasodni akaró királyfi székely népmese adaptációjával. Az előadást két alkalommal tekintették meg az Eszterlánc Néphagyományőrző Óvoda csoportjai.

A vendégeket Gulyás Ágnes igazgató köszöntötte, egyben közölte, hogy a mesejátékot követően rajzpályázatra hívja az óvodásokat. Így a közönség nem csupán nézője, de aktív résztvevője lett a rendezvénynek.

– TVÁ –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s