Küldjön hírt – Az Apáczai Könyvkiadó értékelte az „Így dolgoztam…” pályamunkákat

Miskolc – Ebben az évben is meghirdette az Apáczai Könyvkiadó az „Így dolgoztam az Apáczai Kiadó tankönyveivel…” című pályázatát. A pályaművek a tankönyvek, munkafüzetek, feladatgyűjtemények tanulmányozásáról, észrevételekről, óraleírásokról szóltak. A tankönyvszerzők aszerint bírálták a pályamunkákat, hogy mennyi olyan hasznosítható javaslatot tartalmaznak, melyek beépíthetőek az Apáczai Kiadó tankönyveibe.

Magam, kollégáim és az iskolavezetés örömére szolgál, hogy pályázatom ebben az évben is elnyerte a tankönyvszerzők tetszését, s munkámat, észrevételeimet hasznosítani tudják a tankönyvek további korszerűsítéséhez. Bírálataikkal pozitív visszajelzést adtak az iskolánkban folyó nevelő – oktató munkáról.

A Kiadó célja, hogy a Tanítás – Tanulás című szakmódszertani folyóirat hasábjain megjelentesse, közreadja a legjobb óravázlatokat, lehetőséget biztosítva a kollégáknak arra, hogy munkájuk során hasznosítsák azokat. A publikációk továbbgondolása, az ötletek felhasználása, helyi adaptálása mindannyiunk munkáját segíteni fogja.

Minden kedves Kollégámnak, Pedagógus társamnak munkájához sok örömet és sikert kívánok a 2014/2015-ös tanévben!

Győrffy László Jánosné Gaál – Szabó Ilona Regina

a Miskolci Herman Ottó Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Munkácsy Mihály Általános és Alapfokú Művészeti Tagiskolájának pedagógusa