Sport - Foci

2012.06.13. 08:18

Sisa Tibor péntekig nem elérhető

Csak a volt diósgyőri edző nejével, ,,Columbónéval” tudtunk kapcsolatba lépni.

Csak a volt diósgyőri edző nejével, ,,Columbónéval” tudtunk kapcsolatba lépni.Bár néhány hete az Észak-Magyarország felkérésére igent mondott Sisa Tibor, amikor a labdarúgó Európa-bajnokság idejére szemeltük ki, mesterszemmel szakértőnek, hogy kommentálja a mérkőzéseket, egy másik, szintén a megyeszékhely központjából érkezett felkérésre még nem adott választ a Ludányhalásziban élő labdarúgó edző. Mint azt hétfőn Dudás Hunor, a DVTK-t működtető cég ügyvezető elmondta: két edzőjelöltjük van, közülük az egyik, Sisa Tibor.

Természetesen szerettük volna megkérdezni a Diósgyőrt korábban már irányító szakembert arról, hogy min múlik, hogy igent mond-e a DVTK felkérésére, és, hogy mennyi idő alatt dőlhet el az ő személyes jövője, de hiába próbáltunk vele kapcsolatba lépni, nem jártunk sikerrel.

Hosszas próbálkozás után lakástelefonján, sikerült végül beszélnünk a feleségével, akit Sisa Tibor csak Columbónéként szokott emlegetni, mivel azoknak a futballistáknak, akikkel együtt dolgozik, mindig csak emlegetni szokta a nejét, de mivel nem jár meccsekre, így látni egyikük sem látta – ahogy a filmbéli Columbo felügyelő feleségét sem látta senki. A labdarúgó edző felesége érdeklődésünkre annyit mondott, hogy férje pár napig nem lesz elérhető, arra a kérdésünkre viszont, hogy pénteken, a már korábban megbeszélt meccselemzés (labdarúgó Eb: Ukrajna – Franciaország) ügyében fogunk-e tudni beszélni a férjével, azt válaszolta, hogy ezen a napon már biztosan el fogjuk tudni érni.

Az Észak-Magyarország értesülése szerint Sisa Tibor több ajánlatot is kapott az elmúlt hetekben, nem csak magyar kluboktól, hanem külföldről is, és most egy kuvaiti csapat felkérésével áll versenyben a DVTK a kapós edzőért.

ÉM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!