Sport

2011.06.14. 10:40

Playboy fotókon a női focicsapat

<p>A németek női focicsapata a Playboy kedvéért pózol, a fraulein-ok vadítóak.</p>

Létezik e jobb módszer a közelgő női foci vébé reklámozására, mint egy pikáns Playboy -képsor az egyik nagy esélyes, a német válogatott csapatáról? Aligha. Ha nem is érdekel minket maga a június 26-án startoló sportesemény, a képeket azért mindenféleképpen érdemes végignézni. A germánok kitettek magukért.

Nina van Splunter, a német Playboy -tól így kommentálta a fotósorozatot: - Mindenki tuja milyen népszerű Németországban a foci és csakúgy mint férfi válogatottunk, a női nemzeti tizenegy is nagyon sikeres. Igazság szerint a futballszövetséget nem kerestük fel, a lányokhoz mentünk egyenesen. Nem hinném, hogy később bajuk lenne ebből – mondta a Playboyos, hisz nem egy országban elég tartózkodóan kezelik a hasonló megmozdulásokat.

A képeken látható Annika Doppler, 19, Ivana Rudelic, 19, és Julia Simic, 22, a Bayern München csapatában rúgja a bőrt, Kristina Gessat a Gütersloh játékosa, Selina Wagner pedig a Wolfsburg keretében játszik. Reméljük Wayne Rooney soha nem csinál hasonlót...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!