Küldj egy gratulációt a diósgyőri kosaras lányoknak!

Akt.:
Küldj egy gratulációt a diósgyőri kosaras lányoknak!
Miskolc – Idén nincs hiány a borsodi sportsikerekben. A Macik triplázása után most a DVTK kosaras lányai is történelmet írtak, 19 év után ismét a bajnoki döntőbe jutottak. Az a minimum, hogy küldesz nekik ezért az eredményért egy gigantikus gratulációt!

Örülünk, ha örömödet angolul, franciául vagy spanyolul (is) írod, így az idegenlégiósok és López edző is kaphatnak egy adag hamisítatlan borsodi szeretet.

gabi: ” Gratulálok!!❤️❤️❤️”

Kati: “Kedves drága lányok! Szívből gratulálok a csodás eredményhez! Minden hazai meccseteken ott voltunk az unokáimmal és gyerekeimmel, szurkoltunk ezerrel! Ti vagytok a legjobbak, tiétek a végső győzelem!!!”

Gergely: ” Gratulálok a csapatnak!”

László: “Szép volt lányok! Thank you girls! Vamos Miguel!”

ROBI: “GRATULA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”

Gábor: “Nagyon nagy gratuláció az egész CSAPATNAK!!! TI MÁR MOST BAJNOKOK VAGYTOK!!!”

Tamás: “Hatalmas gratuláció a lányoknak és Maikelnek a történelmi teljesítményért. Belgiumban néztem a meccset az interneten, és vérzett a szívem, hogy nem vagyok Veletek. Ez a fantasztikus gyôzelem az aranykorszakra emlékeztetett. Köszönet érte. Grande félicitation à toutes joueuses et Maikel pour la victoire historique. J’ai suivi le match en ligne en Belgique, et mon coeur me faisait mal pour ne pas être avec vous. Cette performance extraordinaire m’a rappelé l’époque d’or. Merci!”

Sanyi: “Óriási Gratulációm az egész CSAPATNAK! Lányok, Ti vagytok a LEGNAGYOBBAK!”

Ferenc: “Szép volt lányok!!! De lehet még szebb?!”

Móni: “Szép volt lányok! Congratulation! Te Felicito! Mes Félicitations! ”

H.Imre: “Gratulálok, NAGY SZIVETEK van, kivánom hogy továbra is kitartson.”

fan: “Szép volt lányok! Mi nem csak a bajnoki elődöntőn és idegenben szurkolunk nektek! Egész évben veletetek! Köszönjük! ”

Sz.Sz.Ágnes: ” GRATULA!! 🙂 :)”

Ildikó: ” További sok sikert!”

Krisztina: “Gratulálok!! További sok sikert!!”

Laci: “Gratullllllaaaa!!!!”

Viktor: “Egy hatalmas gratuláció, innen Pest mellől. 220 km-es távolságból ekkor is érzi az ember, hogy jó miskolcinak lenni. Csak a DIÓSGYŐR!!!”

Gábor: “Szép eredmény! Great job! Gratulálok ezúton is!”

Peti: “Garatulálok a LÁNYOKNAK és az egész stábnak! Köszönjük!”

Csóka: “Szép munka volt Lányok! Thank you girls! It’s great that they are here in our team.”

tommasi: “Congratulations! Well done. We knew you could do it. We’re all so proud of you! We really don’t know how to thank you for this season. Unforgettable 😉 Hajrá Diósgyőr!”

lujo: “Irány A csúcs !!!! A legfelső fok”

István: “Juhhhééééé!!!!! Gratulálunk Lányok!!! Óriási Volt! Most már csak egy kicsit kell fényesíteni, hogy még szebben csillogjon az érem! Mi a hangunkkal fogunk segíteni a polirozásban, és azzal a HITTEL, hogy sikerül még ennél is jobb lenni!”

László F.: “Nem csak szépek de nagyon eredményesek vagytok. Mélyen meghajlok az eredményeitek előtt!”

Tamás: “Mi vagyunk a legnagyobbak hej! Hej! Hatalmas gratuláció a hölgykoszorúnak és Lopez úrnak a kíválló teljesítményhez”

János: “Szép volt lányok,Győrben ott voltunk,sajnos tegnap nem jött össze, de Sopronba megyünk buzdítani titeket !!!”

Attila: “Nagy-nagy gratuláció a jövőbeni “aranyfényes”játékukért a kosaras lányoknak!!!”

Gyuri: “Sok szerencsét a döntőben is! Csak a DIÓSGYŐR!”

Pityesz!: “Köszönöm ezt a gyönyörü élményt jó volt Pécsen látni a boldogságot !!:)”

Gyuri: “Thank you girls and Maikel !!!”

GABCA: “SZÉP VOLT LÁNYOK!BEBIZONYÍTOTTÁTOK,HOGY EGYSÉGES,JÓ CSAPAT VAGYTOK!NEKEM TI VAGYTOK A BAJNOKOK!FÜGGETLENÜL A SOPRON ELLENI MECCSEK EREDMÉNYÉTŐL!HAJRÁ DIÓSGYŐR!TALÁLKOZUNK A MISKOLCI MECCSEN AZ ULTRA SZEKTORNÁL!”

Gábor: “Szép volt lányok!”

Berci: “Büszle vagyok rá,hogy Miskolc újra a kosárlabdázás egyik fellegvárává vált! Köszönjük lányok!”

kosaras: “Nagyon szép siker, gratulálok! 🙂 Kupa ezüst után már biztosan lesz egy bajnoki ezüst is idén! Ez a lendület és csapatszellem kell a Sopron ellen is. Azt kívánom a felső vezetéstől hogy, maradjon együtt a csapat jövőre is! Az eredmények őket igazolják. Szép volt csajok, így tovább! HAJRÁ DIÓSGYŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐRRR … !! :D”

jános: “gratulálok.tiétek lessz a végső győzelem”

A und B: “Németországból is gratulálunk! Szép volt lányok! Csak a Diósgyőr!”

mrc: “I’m sending my congratulations from Győr. Very well done! I thought you would beat them easier, but as it was more exciting than expected, victory tastes even better. Good luck in the finals! I know how much you love onioning with the fans, so here it is your favorite song. Anytime you hear it, you know you won again. The grapes are ripening, Its canes are bending, Its leaves are curling. Two pity poor men want to go to plough, They don’t have any bread.
They have some onions in their haversack, Bitter in itself. For the poor lad, hey, the poor one, Such a small dinner. And Abby, come back to Hungary next year, too!”

Ogre + Cuncu: “Legyetek BAJNOKOK, mert megérdemlitek!!!”

Sz. István: “ügyesek vagytok kislányok !!!!”

Laci: “19 évvel ezelőtt ott voltam azokon a meccseken. Most ismét itt voltam ,de már a gyerekeimmel akki időközben felnőttek. Hajrá Diósgyőr,Hajrá csajok !!!”

Big: “thx for all, girls! and now: rush for gold :):):)”

Károly: “Gratulálok lányok,gyöngyök vagytok,csak így tovább!”

Tamás: “Megcsináltuk, el sem hiszem, 19 év után! Gratulálok mindenkinek, aki részt vett ebben!”

Kari: “Szívből gratulálok! Már a negyedik kosárdöntő lesz Miskolcon, legyen fényesebb, mint eddig!”

David: “Gratulálok a Lányoknak az eddigi elért teljesitményhez Legyetek Bajnokok Nagyon jó lenne ha Jövöre is együtt maradna a csapat Ti Vagytok a Legnagyobbak Hajrá Diósgyőr Hajrá Lányok”

Gabriella: “Gratulálok! 🙂 Aranyeső hulljon Rátok ! :)”

Zsolti: “Gratulalok lanyok! Well done Everyone!”

Sziszike: “Thank you and congratulation to all Team!! Hajrá Diósgyőr!! :)”

Flóra & Csabi: “Szép volt lányok, hatalmas gratuláció nektek. A messzi Dublinból néztük a meccset, és nagy boldogságot okozott a győzelmetek, csak így tovább ! Hajrá Diósgyőr !! :)”

József: “Akkor ér valamit az egész, ha együtt marad a csapat a 2015/2016 szezonra !!!!!!!!!! NAGY GRATULÁCIÓ MINDENKINEK !!!!!!!! Ez egy CSODA, de csoda csak ott van ahol tudás és munka van.”

Károly: “szívből gratulálok,jók voltatok csajok!!!!”

Bogi&Süsü: “Fantasztikus meccs volt!!! Köszönjük az élményt!!!Thanks girls! Thanks coach! Thanks team!!! :-)”

István74: “Gratulálok lányok ! 1996-ban ott voltam Pécsen amikor 94-93-ra nyert a csapat. Nagy mérkőzés volt az is. HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!”

Jutka: “You are the greatest, girls! We in Miskolc are very proud of you! I’m sure that you will be able to win one match in Sopron, as well! 🙂 Ti vagytok a legnagyobbak! Hajrá!!!”

Laci: “Aranyosak vagytok,és hamarosan lesztek.Csak a Diósgyőr.”

Béla király Ózdról: “Gratulálok lányok !!!! Csak így tovább !! HAJRÁ DIÓSGYŐR !!!!”

István: “Gratulálok lányok. Ha igy játszotok tovább és őrzitek a csapatszellemet bajnokok lehettek. Ilyen edzőkre volna szükség magyarországon. További sok sikert kivánok.”

u.d: “Szép volt lányok! Mi a saját pénzünkből és utolsó fillérünkből elmegyünk és veletek leszünk sopronban, mint ahogy eddig is veletek voltunk itthon is és szurkoltunk nektek utolsó lehelletünkig! Mi a szeretetünket adjuk nektek! Büszkék vagyunk rátok! Borítsátok fel, a papírformát! Mindent bele!!! Mindig veletek! ”

forever: “Gratula! Óriási siker!!!! Mi nem érdekből, hanem szeretett klubbunkért, értetek és nektek szurkolunk! Mindig veletek! Hajrá Diósgyőr!!!”

 További hírek a boon-sportoldal kategóriából