Kukoricatolvajokat fogtak Borsodban

Kukoricatolvajokat fogtak Borsodban - illusztráció
Kukoricatolvajokat fogtak Borsodban - illusztráció - © Fotó: Getty Images
Bánréve, Mezőkövesd, Miskolc, Sajópüspöki, Szerencs – Összefoglaló Borsod-Abaúj-Zemplén megye 2015. szeptember 23-án történt rendőrségi eseményeiből.

A megye rendőri szervei 2015. szeptember 23-án hat személyt vettek szabálysértési őrizetbe.

Tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság P. V. 21 éves, R. J. 51 éves és R. B. 24 éves bánrévei lakosokkal szemben. Az eljárás alá vont személyeket 11 óra 30 perckor egy Bánréve és Sajópüspöki közötti földterületen kukoricalopás közben érték tetten a rendőrök. A szabálysértőket a járőrök előállították, majd őrizetbe vették.

A mezőkövesdi és a szerencsi járőrök további két, illetve egy fővel szemben szintén tulajdon elleni szabálysértés (bolti lopás) elkövetése miatt hoztak személyi szabadságot korlátozó határozatot.

Az illetékes rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

Ideiglenes megelőző távoltartást a miskolci és az ózdi rendőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés további hat esetben jutott a rendőrség tudomására.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság-
hirdetés


hirdet�s