Asztrológia

2013.01.18. 08:46

Napi horoszkóp - 2013.01.18.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai nap örömteli eseményeket tartogat. A munka ég a keze alatt, ennek köszönhetően a munkahelyi légkör is megnyugtatóan hat Önre, mindez a kollégáira is pozitív hatással van. Partnerével kapcsolata kiegyensúlyozott és a romantikus órák meghozták a hatásukat, újra felfedezték egymást. Meghittségük gyermekeikre is átragad, a vacsora mellett bizalmasan beszélgetnek a problémáikról, melynek köszönhetően közelebb kerülnek egymáshoz.

Bika 

04.21-05.21

Ma különösen érzékeny hangulatban ébredt, talán az álmai nyomták rá bélyegüket közérzetére. Tisztázza magában az érzéseit és világosan tudja megfogalmazni, mit szeretne. Elérkezettnek látja az idejét, hogy a párjával is őszintén beszélgessen kapcsolatukról, az elmúlt idők nehézségeiről. Játsszon nyílt lapokkal, tárja fel világosan, mit érez magában, mik az elvárásai, és azokból ne engedjen. Most úgy tudja ezt megfogalmazni, hogy nem lesz belőle sértődés.

Ikrek 05.22-06.21

A mai napon kisugárzásával mindenkit képes elvarázsolni. Így mostanra időzítsen fontos tárgyalásokat még akkor is, ha nem készült fel vagy bizonytalan a kimenetelben. Nem tud hibázni olyan ügyekben, amikor mások véleményével kell megütköznie, és különösen sikeres lehet akkor, ha az Ön érdekei ellentétben állnak tárgyalópartnerei céljaival. Ne hagyja hát veszni a mai napot, használja ki vonzerejét.

Rák 

06.22-07.22

Kicsit mérsékelje a siker iránt érzett étvágyát. Az nem baj, hogy a kitűzött céljai felé elszántan halad, következetesen és kitartóan lépdel az úton. De ha mindeközben elveszíti a szeme elől a lényeget, akkor sosem fog révbe érni. Álljon meg néha és nézzen vissza a megtett útra. Ez nem csak azért lényeges, hogy értékelhesse a tetteit, de így megpihenve lelke és teste feltöltődik energiával és új lendülettel.

Oroszlán 

07.23-08.23

A mai napon senki nem képes megálljt parancsolni Önnek. Annyi életerő szorult Önbe, hogy kollégái, de még felettesei is csak kapkodják a fejüket, ahogy sorra rendezi az ügyeit. Az új megbízások pillanatokon belül elintéződnek, de a régóta tologatott ügyek végére is pont kerül. A sikerélmény hamar átragad a környezetére, így segítőkre talál, mely még hatékonyabbá teszi. Otthon azonban ne várja el, hogy ugyanúgy a keze alá dolgozzanak, mert hamar csalódás érheti.

Szűz 

08.24-09.23

A mai napon csupa olyan dologra vágyik, amit nem érhet el, nem kaphat meg. Bár ezen óhajai a nap folyamán folyamatosan változnak, úgy érzi, mindet meg kell szereznie, így olyan kockázatokat is bevállal, melyek a környezetét is meglepik. Nem szabad elfelejtenie, hogy az elérhetetlen utáni vágyakozás érzése mindig sokkal erősebb, mint maga a megszerzés során érzett elégedettség. Ne veszítse hát el a józan ítélőképességét.

[poll id="4"]

Mérleg 

09.24-10.23

A csillagok gondoskodnak arról, hogy ma meghitt, nyugodt légkör vegye körül. A munkáját szinte kikapcsolódásként éli meg, ha sikerül szünetet beiktatni, érdekes beszélgetések részesévé válhat. Sikerül nagy ívben elkerülnie a stresszhelyzeteket. Ez a békés állapot begyűrűzik az otthonába is. Képes ismét a falak közé varázsolni a karácsonyi ünnepek csendes nyugalmát és most minden feszültség az ajtó előtt marad. Töltekezzen fel a mai napon.

Skorpió 

10.24-11.22

Az elmúlt napokban számos emberrel találkozott, sok tárgyaláson kellett helyt állnia. Így teljesen érthető, hogy most arra vágyik, kicsit egyedül lehessen. Szerencsére szerettei megértően fogadják ezen óhaját, így nem okoz nézeteltérést, mikor vacsora készítése helyett sétálni indul. Keresi a néptelen utcákat, a kivilágítatlan tereket. Kellemesen telik úgy az este, hogy csak belső hangjára kell figyelnie és arra, nehogy eltévedjen.

Nyilas 

11.23-12.21

A mai nap kedvez az utazásoknak. Ha családjával sítúrát terveztek, ne habozzanak útra kelni. A kikapcsolódás és a változatosság egyébként is ráfér már Önre, így ne szalassza el, ha szembejön Önnel egy kínálkozó alkalom. Bár az anyagi keretek lényegesen szűkebbek, mint egy évvel korábban, de még így is számtalan élménnyel gyarapodva térhetnek haza a kirándulásról. Persze jó lenne, ha hosszabb időre kimaradhatnának, de ezt most sajnos nem engedhetik meg maguknak.

Bak 

12.22-01.20

Érzi magában a pozitív erőt. Mindez arra ösztönzi, hogy a munkahelyén elismerést vívjon ki. Használja ki a tettvággyal párosuló energiákat a saját érdekében. Olyan korábban halogatott kérdésekben is döntésre jut, melyeknél elakadt az érzelem és az értelem határvonalán. A mai napon ösztönösen megtalálja a helyes válaszokat. Legyen bátor és kövesse a megérzéseit. Most nem kell bennük csalatkoznia.

Vízöntő 

01.21-02.19

Arra vágyik, ne Önnek kelljen az élete minden apró mozzanatát elterveznie. Természetesen az irányvonala mentén szeretne haladni azon céljai felé, melyeket megfogalmazott, de ha válaszút elé kerül, elvárja, hogy mások indítsák el a megfelelő úton. Ez feszültségekhez vezethet partnerkapcsolatában. Amennyiben sikerül a nézeteltéréseiket higgadtan átbeszélni, partnere megérti, milyen sokat is jelent Önnek.

Halak 

02.20-03.20

A mai napon az érzelmi világa felkorbácsolódik, nehezebben tudja irányítani, mint azt Öntől megszokták. Ha eddig szívesen beszélt a belső énjében zajló eseményekről, akkor most akár olyannyira kiadja magát, hogy azt meg is fogja bánni. Ha viszont Önt zárkózott embernek ismerték meg, meglepődve fogják tapasztalni, hogy megnyitja lelki világát. Mindez azonban emberivé varázsolják, sok kérdésben világosságot hoz, és bizonyos kapcsolatait elmélyítheti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!