Kubatov Gábor szerint nincsenek előrehaladott tárgyalások a Fradiról

Még az alapelvekben sincs megállapodás a Fradi részvényeinek és ingatlanjainak eladásáról a csapatot irányító cég és az FTC között – ezt közölte Kubatov Gábor, a Ferencvárosi Torna Club elnökségi tagja. Arra reagált így, hogy a Fradi brit tulajdonosa keddi közleményében azt írta, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak, a végleges megállapodás pedig négy héten belül várható.

Kubatov Gábor, az FTC elnökségi tagja még múlt héten tett egy ajánlatot a labdarúgó Zrt. többségi tulajdonosának: amennyiben el akarja azt adni, írásban állítson össze egy komplex árajánlatot az FTC-nek, amelyben a labdarúgócsapat, a stadion és az ingatlanok is szerepelnek. Az FTC a kézhezvételtől számított 30 napon belül válaszolni fog arra.
Kevin McCabe brit üzletember keddi közleményében már arról írt, hogy előrehaladott tárgyalásokat folytatnak Kubatov Gáborral és az alapelvekben megegyeztek. Végleges megállapodás – közleménye szerint – négy héten belül várható.

Kubatov Gábor – ugyancsak keddi – közleménye szerint Kevin McCabe múlt szombat délután egy közös szándéknyilatkozat tervezetét juttatta el az FTC-nek a Ferencvárosi Labdarúgó Zrt. részvényeinek és ingatlanjainak eladásáról. A dokumentumon azonban utólag, tollal írt megjegyezések és módosítások is szerepeltek. Kubatov Gábor néhány órával később értesült arról, hogy – egy számára ismeretlen tartalmú – dokumentumot írt alá Berki Krisztiánnal Kevin McCabe. Szerinte ez megkérdőjelezi az FTC-nek küldött tervezet érvényességét.

Kubatov Gábor közleménye szerint azóta semmiféle kommunikáció vagy tárgyalás nem történt az ügyben, ennek megfelelően az alapelvekben sem történhetett megegyezés. Mindezektől függetlenül az FTC továbbra is fenntartja érdeklődését a részvények és ingatlanok iránt.Sporthírek