Friss hírek

2009.09.11. 22:30

Kozák Tamás lett a MÁV-START igazgatósági elnöke

<p>Kozák Tamást, a MÁV-START vezérigazgatóját nevezték ki a társaság igazgatóságának elnöki tisztére a MÁV csütörtöki ülésén. Kozák Tamás a jövõben ellátja az elnöki és a vezérigazgatói feladatokat is. Az indoklás szerint erre azért volt szükség, mert a korábbi elnök, Kocsis István augusztus 11-én lemondott, és ezt csütörtöki hatállyal elfogadta a MÁV igazgatósága - közölte a vasúttársaság csütörtök délután.</p>

Azt is közölték, hogy a MÁV-nál, hogy szeptember 11-tõl Átol Lászlót nevezték ki a távozó Sípos Sándor portfólió-kezelési általános vezérigazgató-helyettesi munkakörébe. Sípos szeptember 10-én távozik. "A sajtóban megjelent alaptalan hírekkel szemben, az ülésen más személyi kérdés nem volt napirenden" - zárul a közlemény.

A Népszava csütörtöki számában azt írták, hogy távozik posztjáról Heinczinger István, a MÁV vezérigazgatója, de ezt a vasúttársaságnál cáfolták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!