Asztrológia

2013.06.20. 09:07

Napi horoszkóp - Csütörtök 2013.06.20.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21-04.20

A mai napon lehetősége nyílik új embereket megismerni, illetve régebbi kapcsolatait ápolni. Képes megnyitni a szívét és befogadni másokat, a problémáikra úgy tekinteni, mintha a sajátja lenne és megoldást kell keresnie. Ez ugyan lelkileg ás szellemileg megterhelő, de a sikerek és az elismerés energiákkal töltik fel. Bár szakmai, hivatali életében nem ért el kimagasló eredményt, mégis érzi, hogy nem volt ez a nap hiábavaló.

Bika

04.21-05.21

Elégedett és optimista hangulata különösen vonzóvá teszi a környezetében élők szemében. Ne csodálkozzon, ha egy perc nyugalmat sem talál, mert felkeresik Önt a bánatukat vagy az örömüket megosztani. Élvezze a népszerűséget, melyet elsősorban annak köszönhet, hogy sugárzik Önből a nyugalom. Erre a családjában is szükség lesz, ugyanis viharfelhők gyülekeznek, addig próbálja meg elrendezni, míg ki nem törik.

Ikrek

05.22-06.21

Könnyedén veszi azokat az akadályokat, melyeket a mai napon támaszt Önnel szemben az élet. Kimagasló teljesítményt nyújt olyan helyzetekben is, melyek váratlanul érik. Bár nem erőssége a rögtönzés, máskor kifejezetten idegessé válik, a mai napon azonban képes önmagán is felülemelkedni. Fáradtan ugyan, de elégedetten vonulhat vissza az esti órákban, egy forró fürdő, jó könyv kellemes kikapcsolódás lehet egy ilyen nap végén.

Rák

06.22-07.22

Komoly próbatétel vár Önre a mai napon. Ki kell állnia a nézeteiért, olyan közökben kell megvédenie az álláspontját, ahol eddig nem mozgott túl otthonosan. Vegyen egy mély levegőt és bízzon önmagában és az álláspontja helyességében. A tények az Ön oldalán állnak, már csak meg kell találnia a megfelelő szavakat és rendeznie a gondolatait. Ne bizonytalanítsák el a kérdések, minden tudás a birtokában van, hogy megválaszolja azokat.

Oroszlán

07.23-08.23

Ne veszítse a szeme elől a céljait, így képes lesz a mai napot átvészelni. Számos nehézséggel kell szembenéznie, de ha legyőzi az akadályokat, nagy lépést tehet meg a siker felé. Meg kell hoznia néhány fájdalmas döntést is, amely azzal jár, hogy elveszít néhány embert maga mellől. Az igaziak azonban újra az élete részei lesznek, akik most végleg elmennek, sosem önzetlenül tartottak ki Ön mellett.

Szűz

08.24-09.23

Tervezze meg a mai napját, dolgozza ki részletesen a lépéseit, mert minden cselekedetét nagyítóval vizsgálja valaki a háttérben és csak arra vár, hogy hibázzon. Ne adjon neki lehetőséget a támadásra, szerencsére csak olyan kihívásokkal kell megküzdenie, melyekhez minden tudás a birtokában van és a képességei lehetővé teszik, hogy valóban megoldja a problémákat. Nehéz, de eredményes nap lesz ez a mai minden buktatójával együtt.

Mérleg

09.24-10.23

Összességében kellemes lesz a mai napja, bár kisebb-nagyobb nehézségekkel meg kell küzdenie és nem is talál minden problémára megoldást. A nyugalmából azonban nem engedi kizökkenteni magát és már ez elégedettséggel töltheti el. Családi életében komoly változásra kell számítania, a hír váratlanul éri, de képes lesz megküzdeni a hallottakkal, bár ehhez arra lesz leginkább szüksége, hogy félrevonulhasson és önmagában elemezze a kialakult helyzetet.


[poll id="4"]


Skorpió

10.24-11.22

Nyugodtsága, kiegyensúlyozottsága irigylésre méltó. Remekül megtalálja a hangot a környezetében élőkkel, mely lehetőséget nyújt arra, hogy a tervei megvalósításához segítséget kérjen és kapjon. Használja ki ezt a napot arra, hogy olyan tevékenységeket részesít előnyben, melyek végrehajtására egyedül képtelen lenne. Ritkán sikerül ugyanis ennyire ráhangolódnia másokra és elfogadni a segítő jobbot.

Nyilas

11.23-12.21

Ha váratlanul elismerésben részesül, maradjon meg ugyanaz a szerény és visszahúzódó ember, aki eddig is volt. Nem szabad arról sem megfeledkeznie, hogy a sikerben másoknak is része volt, egymaga képtelen lett volna azt elérni. Köszönje meg mindazoknak, aki a háttérben segítették és természetesen a legfontosabb, hogy a család is élvezgesse a boldog perceket, hisz nélkülük nem juthatott volna el idáig.

Bak

12.22-01.20

Nem igazán találja meg azt a hangot, amely közkedvelté tenné, megértésre pedig végképp ne számítson, ha képtelen a saját problémáit félretéve másokat meghallgatni. Ha a mai napra fontos megbeszéléseket tervezett, próbálja meg elhalasztani. Ha erre nincs lehetőség, készüljön fel alaposan és ügyeljen arra, hogy szigorúan a témánál maradjanak. Minél korábban vonuljon vissza és vonja le a mai nap tanulságait

Vízöntő

01.21-02.19

Sajnálatos módon éppen azokat az embereket sikerül megbántania, akik igazán közel állnak Önhöz. Túlzottan elragadják az érzelmei, úgy gondolja, ismerik már elég jól ahhoz, hogy ezt elfogadják Öntől. Visszaél a bizalmukkal és átlépi azt a bizonyos határt, ahonnan már nincs visszaút. Legyen belátóbb és gyakoroljon önfegyelmet.

Halak

02.20-03.20

Az biztos, hogy bal lábbal kelt fel, de ahelyett, hogy megpróbálná ezt a napot a lehető legkisebb veszteséggel zárni, inkább még keresi is a bajt magának. A túlzott önfejűségét képtelen leküzdeni, így aztán olyan vitákban is elmegy a végsőkig, amelyekben még Ön is tudja, hogy nincs igaza. Ne másokban keresse a hibát, ha nem úgy alakulnak a dolgai, ahogyan elképzelte, csak önmagát okolhatja a kudarcokért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!