KSE XII. Nemzetközi Sörverseny és Sörmustra

Sörverseny
Sörverseny
Miskolc, április.13, 16:00 – Diósgyőri vár

Kóstolj az ország legjobb söreiből, tanulj sört kóstolni a sörfőző mesterektől!

Április 11-14 között négy napon keresztül ünnepeljük, hogy egyesületünk idén 25 éves.

A Kisüzemi Sörfőzdék Egyesülete már több mint húsz éve rendezi meg kétévente az egyre nívósabb sörversenyét, amelynek szigorúan szakmai része április 11. és 12.-én zajlik.
A korábbiakban csak a szakmának szóló megmérettetés eredményeit, születésnapunk alkalmából, meg szeretnénk osztani minden érdeklődővel: egyesületünk tagjai a versenyre nevezett két legjobb sörét fogják kóstoltatni. Az érdeklődők ebből kifolyólag legalább 80 féle sört kóstolhatnak a helyszínen.

A látogatók számára szóló Sörmustra pénteken, április 13-án, 16:00 órai kezdettel indul, helyszín a Diósgyőri Vár előtti Piactér. A sörcsapok mögött a sörfőzdék arcai, a sörök „atyjai” (esetenként anyjai) adnak felvilágosítást a kóstolt nedűről, a sörfőzde jelenéről-múltjáról.

A belépőjegyekkel, a korlátlan sörfogyasztás mellett jár a kóstoló-pohár is, így teljes kényelemmel élvezhető lesz a program.

Jegyek elővételben 3.000 Ft-os áron lesznek válthatók (https://www.jegy.hu/program/kse-xii-nemzetkozi-sorverseny-es-sormustra-90518), a helyszínen 4.000 Ft-ért juthatunk belépőhöz, és a vele járó kellékekhez.

A szórakoztatásról pedig miskolci és távolabbi zenekarok gondoskodnak (program hamarosan), hogy teljes legyen a fesztiválhangulat.

A Sörmustra és a Sörcikkgyűjtők kiállítása még szombaton is tart, sőt szombaton a vár belépőjegy nélkül látogatható. Pénteken és szombaton a várban Kovács András úr a Sörcikkgyűjtők elnöke izgalmas sörtörténeti kalandozásokkal egybekötött tárlatvezetéseket fog tartani.

További helyi programokat keres? Látogasson el programkereső oldalunkra, a boon-programok.hu oldalra!