Kriza Ákos rágalomnak nevezte a “botrányvideó” állításait

Akt.:
Kriza Ákos rágalomnak nevezte a “botrányvideó” állításait
Miskolc – Bírósághoz fordul az alaptalan vádaskodások miatt Miskolc polgármestere.


Kitálal a Fidesz titkos kampánysegítője címmel jutott nyilvánosságra január 15-én, pénteken az N1TV riportja, amelyben a 2014-es önkormányzati választásokkal kapcsolatban súlyos vádak hangzottak el Kriza Ákos, Miskolc Megyei Jogú Város polgármesterével, az önkormányzattal és a helyi Fidesszel kapcsolatban.

Az ügyben megkerestük Kriza Ákost, aki közleményben válaszolt. A városvezető szerint A riportban “rágalmak, alap nélküli vádaskodások hangzottak el Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatával és személyemmel kapcsolatban”.
“Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatánál soha nem volt “feketekassza”, nincs, és nem is lesz, aki alap nélkül rágalmaz és vádaskodik, annak bíróságon kell felelnie ezért” – fogalmaz a polgármester.

Mint mondja: “Az alap nélkül vádaskodó vállalkozót az N1TV-nek adott interjúja alkalmával láttam és hallottam először, vele soha nem találkoztam. Az önkormányzat, és személyesen én sem álltam a vállalkozóval semmilyen jogviszonyban, minden állítása rágalom az önkormányzat és személyem irányában. A vádaskodóval szemben az önkormányzat képviseletében, s a magam nevében megteszem a szükséges jogi lépéseket.”

ÉM-SZB


Botrányvideó a miskolci önkormányzati választások kapcsán

Miskolc – Nyilvánosságra került az N1TV videója a neten széles körben, amelyen Lakatos Miklós nyíregyházi vállalkozó részletesen beszámol róla, hogyan vett részt a Fidesz miskolci önkormányzati kampányában.

hirdetés
hirdet�s