Bulvár, celeb

2011.06.28. 18:00

Abbey, az igazi focista feleség

Abbey Clancy egy hónappal szülése után is szexi. Ezt a hasat sokan megirigyelnék.

Abbey Clancy egy hónappal szülése után is szexi. Ezt a hasat sokan megirigyelnék.Akinek esetleg nem csengene ismerősen, Abbey Clancy, Peter Crouch nője. Ez már magában felveti a kérdést, hogy mit keres egy ilyen szexi csaj egy ilyen nem szexi srác emellett. Ráadásul úgy tűnik boldog is, és bár ugyan nem látszik rajta, nem rég szült. A 25 éves Abbey az Esquire magazin augusztusi számában fog feltűnni.

A Liverpoolban élő Abbey mostanában inkább főállású anyukaként működik, nem szereti igazi futballistafeleségként aposztrofálni magát. – Hívtak már rosszabbnak is... A focistákkal lógó csajokat mindig érdekesen kezelik – meséli a magazin hasábjain Abbey. Az emberek mondhatnak bármit, most hogy megvan a kisbabám nem igazán érdekel más. Már nem az a tipikus unatkozó nőcske vagyok – majd zárójelben hozzáteszi, hogy a foci továbbra is halálra untatja.

Abbey fényképei még márciusban készültek, egy hónappal azután, hogy lánya, Sophia megszületett, ami önmagában nézve sem semmi. A magazin augusztusi számában kilenc oldalon vehetjük górcső alá Crouch csaját, amint Luis Vuitton, Isabel Marant és Manolo Blahnik ruháiban, egyebek közt egy motoron is pózol.

Az eredetileg fekete hajú szőkeség őszintén vall: – Csúnya gyerek voltam. Fenékig érő, hosszú fekete hajam volt, szóval 14 és 16 korom között úgy néztem ki, mint egy apacs indián – emlékszik vissza Abbey. Akárhogy is, a kamerák előtt sosem feszengett: – Mindig is póz voltam. Balettleckéket is csak azért vettem, hogy közben magamat nézhessem a tükörben. Nem hiúságból, egyszerűen csak imádom a make up-okat és csinos ruhákat.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!