KRESZ-táblákba és kukába kötöttek bele az erős sajószögedi legények

Akt.:
KRESZ-táblákba és kukába "kötöttek bele" az erős sajószögedi legények
KRESZ-táblákba és kukába "kötöttek bele" az erős sajószögedi legények - © Fotó: police.hu
Sajószöged, Tiszaújváros – A rendőrök hamar elfogták azt a két fiatal fiút, akik a 35-ös számú főúton Tiszaújvárosból Sajószöged felé gyalogolva több közúti jelzőtáblát is kiszedtek a helyükről, majd azokat az út közepére dobták.

A közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság egy 19 éves és egy 18 éves sajószögedi fiatalemberrel szemben.

A gyanúsítottak 2017. július 18-án 23 óra 50 perc körül gyalog indultak haza Tiszaújvárosból Sajószögedre. Útközben egyikük egy kukát szakított le a helyéről és azt a főút közepére dobta, majd így tett még több közúti jelzőtáblával is. Végül a két fiú egy útkanyarulatban kihelyezett betontuskós terelő táblát emelt az útra.

tabla1

A bejelentést követően a rendőrjárőrök azonosították, Sajószögeden elfogták, majd előállították őket a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányságra, ahol beismerő vallomást tettek.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .