Közvilágítás energiatakarékos átalakítása Ongán

Onga – Onga önkormányzata sikeresen pályázott a KEOP keretében meghirdetett „Közvilágítás energiatakarékos átalakítása” pályázati felhívásra, amelynek célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság növelése a közvilágítás villamos­energia-felhasználásában.

Az építési munkák keretében a közvilágításban alkalmazott 544 darab lámpatestből a korszerűtlen világítótestek cseréje valósult meg korszerű, energiatakarékos LED-es megvilágításra. A fejlesztés eredményeként az érintett tér- és útvilágítási hálózat energiafogyasztása évente 40,25 százalékkal csökken, ami a jelentős költségmegtakarítás mellett hosszú távon csökkenti a város ökológiai lábnyomát, hozzájárulva a környezettudatosabb szemléletmód kialakításához és alkalmazásához. A Széchenyi 2020 programnak köszönhetően a 23 098 379 forintos beruházáshoz 100 százalékos támogatást kapott az önkormányzat. A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósult meg.

ÉM0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s