Közúti ellenőrzések Húsvétkor Borsodban is

Miskolc – A cél a balesetek megelőzése, valamint a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése.

Az utazás, családlátogatás a húsvéti ünnep velejárója, ami a forgalom növekedésével jár az utakon. Az ünnep zavartalansága és a közlekedők biztonsága érdekében a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság 2015. április 2-től 2015. április 6-ig közúti ellenőrzéseket tart a megye közútjain.

Ezek során a hatóság nagy hangsúlyt fektet az ittas vagy bódult állapotban közlekedő, agresszív, szabályszegő gépjárművezetők forgalomból történő kiszűrésére, valamint a passzív biztonsági eszközök használatának ellenőrzésére.

A cél a közlekedési balesetek megelőzése, a közlekedésben résztvevők biztonságérzetének növelése, valamint a zavartalan közlekedés biztosítása. Az ellenőrzés a gépjárművezetők mellett kiterjed a kerékpárosokra is.

A húsvéti ünnepek alatt, illetve azt megelőzően a rendőrség kiemelt figyelmet fordít a gyorsforgalmi úthálózat, a főútvonalak forgalmának folyamatosságára, a torlódások megelőzésére.

– Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság –0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter


hirdet�s